Svaler 1990 Napisano April 8, 2020 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Продајем јакну Macna Oasis јакну и Buse Open Road панталоне. Величина јакне XL Јакну сам користио као "all season" јакну, лети са отвореним луфтерима које јакна поседује напред на грудима и рукавима као и назад преко леђа а зими сам стављао две поставе које долазе уз јакну - термо и кишну. Јакна има 5 спољашњих (водоотпорних) и 1 унутрашњи џеп и 1 велики џеп на леђима. Долази са свим протекторима - рамена, лактови леђа. Једина "мана" на јакни је покидан ципзар (тј. онај део који хватате када откопчавате). Ципзар ради, али је незгодно за откопчавање/закопчавање без тог патрљка за који хватате. Слика у прилогу, вероватно може да се реши, мени није сметало. Цена: 7000дин. Величину панталоне - не знам. На етикети пише само D104 ако неком значи. Maнекен на слици је 185цм/83кг па нек то буде репер. Панталоне одличног квалитета, мало ношене и одлично очуване. Панталоне имају 4 џепа од којих су два водоотпорна (нажалост добро тестирана ) и 2 луфтера на бутинама. Уз панталоне иде у непромочива постава, термо немам. Такође панталоне поседују кожна ојачања на местима где додирујете мотор - задњица и унутрашњост колена. Једина "мана" на панталонама је недостатак једног од два дугмета за закопчавање, без ког су и даље саврешно функционалне, тј. мени држе и никад ми нису спале због тога. Свакако примарну функцију држања врше 2 чичак траке Цена: 5000дин. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 9, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Kakve su ti prve slike - samo ti jos fali plocica sa zatvorskim brojem Ove mane koje si naveo kostaju svega 100-200-300 din po "problemu" da se rese. U Bgd mogu to da srede u pozamanteriji Marselin u Zahumskoj ispod Djerma. Radio sam to vise puta kod njih. Hocu da kazem da su ti problemi nista. Obe marke su poznate, a vidim da i pantalone (sto nije bas cesto) i jakna imaju luftere (veoooma korisna osobina), pa mislim da je ovo prilicno povoljna kupovina.D104 bi TREBALO da bude produzeni 52 (L) ako ne gresim 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 9, 2020 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, LuckyVladano je napisao: Kakve su ti prve slike - samo ti jos fali plocica sa zatvorskim brojem Ove mane koje si naveo kostaju svega 100-200-300 din po "problemu" da se rese. U Bgd mogu to da srede u pozamanteriji Marselin u Zahumskoj ispod Djerma. Radio sam to vise puta kod njih. Hocu da kazem da su ti problemi nista. Obe marke su poznate, a vidim da i pantalone (sto nije bas cesto) i jakna imaju luftere (veoooma korisna osobina), pa mislim da je ovo prilicno povoljna kupovina. D104 bi TREBALO da bude produzeni 52 (L) ako ne gresim Хвала Lucky, зато сам и навео "мане" под наводницима зато што су стварно баналне ствари и опрема је потпуно функционална и са тим манама. Јакну и панталоне без луфтера не бих узео никад више А ове прве слике, јеби га, нисам ја ту битан, него опрема Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 9, 2020 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Панталоне резервисане Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 19, 2020 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Рек'о @LuckyVladano да је јакна одлична, а знамо сви да зна човек да оцени опрему, не знам што још чекамо да јој нађемо новог власника. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2684 Napisano April 20, 2020 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Svaler je napisao: Рек'о @LuckyVladano да је јакна одлична, а знамо сви да зна човек да оцени опрему, не знам што још чекамо да јој нађемо новог власника. da dobijemo onih 100evra obecanih. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 25, 2020 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Отишле и панталоне и јакна. Остаја још једна одлична женска јакна, има тема и за то. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...