Ljub@n 2 Napisano April 3, 2020 U prolazu, 0 postova Lokacija: Turija Motocikl: Nemam još uvek Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Ljuban, dolazim iz Turije (Kobasicijada :)), trenutno nemam motor, planiram neki "srednji" ili maxi skuter, nadam se da ćete mi pomoći! Radim u NS u zdravstvu već 17 godina, u zdravlju mi bili i svako dobro! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deJansbc 16 Napisano April 3, 2020 U prolazu, 58 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Integra NC700D Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8321 Napisano April 3, 2020 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoronaSeed 32 Napisano April 4, 2020 U prolazu, 79 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha FZ1 (N) Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Moja preporuka su ti Piaggio skuteri, a ako zelis bas maxi skuter ipak mislim da je Yamahin T Max dobra opcija... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljub@n 2 Napisano April 4, 2020 U prolazu, 0 postova Lokacija: Turija Motocikl: Nemam još uvek Prijavi odgovor kao problematičan Hvala još jednom, e sad, još ne mogu da uhvatim vremena preko kompa da sednem da skontam forum i teme, gde bi bilo najbolje da postavim moju temu sa "prohtevima-zahtevima" i koje da isčitam u vezi maxi skutera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano April 4, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Pogledaj: https://forum.bjbikers.com/index.php?/forum/113-maxi-scooter/ https://forum.bjbikers.com/index.php?/forum/74-skuter-caffe/ A možeš postaviti oglas u temi kupujem, a usput pratiti temu prodajem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlosm 0 Napisano April 4, 2020 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Ćao svima i ja da se pridružim iz Sremske Mitrovice sam i vozim Kawasakia KLE kojeg sam uzeo od BjBajkera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirce ns 46 Napisano April 6, 2020 U prolazu, 44 postova Lokacija: Bukovac- Novi Sad Motocikl: Jamaha V star 650 Prijavi odgovor kao problematičan T-MAX . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...