demro.st 435 Napisano Mart 30, 2020 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan kupujem utikač od 12 v za bmw ..euro utičnica ..muski...da se natakne u utičnicu...hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Mart 30, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Za vucnu kuku? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Mart 30, 2020 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan za ebeni bmw, imaju takav fabricki izvod 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8138 Napisano Mart 30, 2020 Solo Rider, 3153 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan UTAUPM-A13-150A - Univerzalni auto utikač za upaljač 12-24V WWW.INTERHIT.RS UTAUPM-A13-150A - Univerzalni auto utikač za upaljač 12-24V. Veliki izbor utikača i utičnica za auto upaljačke priključke. Ovaj crveni adapter se skida 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano April 6, 2020 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan On 31.3.2020. at 0:13, BaneVuk58 je napisao: UTAUPM-A13-150A - Univerzalni auto utikač za upaljač 12-24V WWW.INTERHIT.RS UTAUPM-A13-150A - Univerzalni auto utikač za upaljač 12-24V. Veliki izbor utikača i utičnica za auto upaljačke priključke. Ovaj crveni adapter se skida Ime, za nas priglupe sta je na drugoj strani ovog adaptera?.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano April 6, 2020 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kabl 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano April 6, 2020 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan a na kraju kabla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano April 6, 2020 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovako napravio,tj prepravio ovaj sa stipaljkama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano April 6, 2020 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan pa zaro i pitam... ovaj fabricki mi je neupotrebljiv ovakav kakav je. treba mi neki adapter, ili mozda ova varijanta sa slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano April 7, 2020 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Resenje, kupi ovaj Hella/DIN adapter (to je pravi naziv), + ide na centralni kontakt, kada rasklopis videces da ima i osigurač od 10A, minus na bočne kontakte. Ili da kupim ja pa ti sve to lepo spakujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano April 7, 2020 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan bravo.meni ovo ne bi nikad palo na pamet...a imam na shiveru fabricki upaljac...ok, generalno na njoj je pristupacan aku, ali sto skidati sediste ako mogu jednostavno da se utaknem... pretpostavljam da moram samo prvo da proverim da li je upaljac "ziv" i kad nije dat kontakt? jer kontam da nece puniti u tom slucaju?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano April 7, 2020 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, zlig0r said: bravo.meni ovo ne bi nikad palo na pamet...a imam na shiveru fabricki upaljac...ok, generalno na njoj je pristupacan aku, ali sto skidati sediste ako mogu jednostavno da se utaknem... pretpostavljam da moram samo prvo da proverim da li je upaljac "ziv" i kad nije dat kontakt? jer kontam da nece puniti u tom slucaju?! Tacno, mora biti direktno vezano, ali valjalo bi da ima osigurač u vezi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano April 7, 2020 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, el_marco je napisao: Resenje, kupi ovaj Hella/DIN adapter (to je pravi naziv), + ide na centralni kontakt, kada rasklopis videces da ima i osigurač od 10A, minus na bočne kontakte. Ili da kupim ja pa ti sve to lepo spakujem shvatio i ja, ziveo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...