SpaVe 813 Napisano Jun 19, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Modeka Shield Veličina: XL. Visok sam 180 i imam 80 kg i meni odgovara. Kupljena prošle sezone, plaćena 150 evra. U međuvremenu sam kupio još 2 jakne i ovu moram da prodam. Jakna je vodo-vetro nepropusna, protektori na ramenima, laktovima i leđima, termo postava za hladno vreme, neoprenski okovratnik, zatezači oko struka i na rukavima, veliki broj korisnih džepova, lufteri na grudima i leđima. Cena: 100 evra Peđa: 063.654.232 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jun 19, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ih,aj nosi je do jeseni pa ces je tada prodati po toj ceni-meni ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 734 Napisano Jun 19, 2008 Drug član, 1735 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jako zaintereosan imam 186cm i 72kg pa se pitam samo da mi nije mozda mala, u centru sam pa bih mogli negde sutra pre podne da se nadjemo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blased 0 Napisano Jun 19, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan zainteresovan sam da je kupim,javi mi se na 061 231 3333 Milos Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Jun 19, 2008 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jakna extra izgleda, jos je i marka extra zainteresovan sam da je kupim,javi mi se na 061 231 3333 Milos Pa jel ostavio covek br telefona, ako si zainteresovan zovi ga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Jun 19, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Sto je prodajes kad ti bas super stoji? I bas lepo izgledas na ovom motoru, a koje su ti cvidze? ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jun 19, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Sto je prodajes kad ti bas super stoji? I bas lepo izgledas na ovom motoru, a koje su ti cvidze? ;D ;D ;D ;D ;D Цвиџе су уствари "ленонке", али модификоване за урбану вожњу кроз егзактна, тешким саобраћајем оптерећене деонице! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 734 Napisano Jun 20, 2008 Drug član, 1735 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja da se pohvalim, upoznao sam jos jednog prijatnog i veselog clana sa foruma i kupio jaknu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Jun 20, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Nimalo nisi pogresio, jakna je extra. Slepali smo motore sa njom po Gocu i nista joj nije falilo. Jel se poznaje ona fleka gde mu se kuca upi.....? Salim se naravno, Spave je car a jasu u zdravlju da nosis. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jun 20, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ja da se pohvalim, upoznao sam jos jednog prijatnog i veselog clana sa foruma i kupio jaknu Izvini molim te, jel mi to pričamo o istom čoveku. Ovaj što prodaje jaknu je sve samo ne prijatan tip i non stop je nadrndan. ;D ;D To što je gej to se ne tačuna...jedino što ima prokleto dobru "old skul" kožnu jašu i čizme...pa ga zato i "prozivam" ovako p.s. Nemoj da brigaš, opasnu si jaknu pazario i sa srećom je nosio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 734 Napisano Jun 20, 2008 Drug član, 1735 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala pa nemojte coveka toliko "napadati"...pa nije on kriv sto vozi BMW :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jun 20, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Da ne vozim BMW ne bih bio gay, vec najobicnija pedercina! Hvala bavarskom proizvodjacu! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 734 Napisano Jun 20, 2008 Drug član, 1735 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne vozim BMW ne bih bio gay, vec najobicnija pedercina! Hvala bavarskom proizvodjacu! ;D ;D ;D Tako mi svega mudro zboris :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...