Alekre 13122 Napisano Mart 25, 2020 Ne silazi, 7457 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, prodao bih odlično osvetljenje. Nešto malo sam ih koristio na ER5. Par meseci su bile na TDM-u ali na njemu koristim neke bezveze LED kocke. Stoje mi već dugo u dnevnoj sobi, model HELLA Micro De. Koriste H3 halogene sijalice od 35w ili 55w. Mogu da se konvertuju ksenonom. Inače, ove maglenke su u osnovi fabričke koje koristi BMW na GS-ovima, samo imaju drugačiji trim. Detalji ovde: My Hella Lights :: Micro DE Fog WWW.MYHELLALIGHTS.COM Micro DE Fog Lamp Kit Šta je bitno da znate, ovo su PRAVE MAGLENKE. Sočiva daju ravno odsečen snop što znači da se mogu podesiti i ne zaslepljuju ostale. Stvarno rade u magli jer ne raspršuju svetlo. Imaju homologaciju. Svetle odlično, kao oborena svetla. Čuvao sam ih jer sam planirao da pazarim GS-a, Teneru 1200 ali sam odlučio da napravim neku kombinaciju osvetljenja na TDM-u. Par stvari sam dužan da napomenem. Instalacija nije kompletna jer je na mom motoru. Imam nešto provodnika i par AMP konektora sa terminalima. Sijalice stoje dugo u garaži, verovatno su prljave i pregoreće brzo. Trebaće vam relej, nosač osigurača i prekidač. Vidi se dole, leva maglenka ima zalomljen priključak za minus. Može da se nakači spojnica ali bilo bi dobro da se zalemi druga. Cena, 60eur. Slike: Malo sa motora dok su bile: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Mart 25, 2020 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5587 Napisano Avgust 10, 2020 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo aktuelno jos? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13122 Napisano Avgust 11, 2020 Ne silazi, 7457 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...