acim 765 Napisano Jun 18, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Saznajte više o motoru koji vozi Rossi http://www.motori.hr/Fiat_Yamaha_YZR_M1_800_2234.html Ili ukratko: Nije nam jasno od kud tolika fama oko Yamahine snage. To je jedini motocikl na kojem nam se i u četvrtoj brzini motocikl jako podizao na stražnji kotač. Osjećaj ubrzanja je brutalniji nego na Ducatiju, s kojim smo napravili pet sekundi sporije vrijeme. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Jun 19, 2008 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci za detalj gde objasnjavaju da je ECU podesen da na odredjenim delovima staze daje drugaciji maping i to tako sto preko GPS-a zna na kom je delu staze. Malo previse, zar ne, do kojih se detalja tu ide. Perverzija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borko87 43 Napisano Jun 19, 2008 U prolazu, 76 postova Motocikl: Honda CM125, Honda CBR 900 (919) RR Prijavi odgovor kao problematičan Uze mi rec(enicu) iz tastature..Stvarno neverovatno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 20, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Batajnica 19.09.2010. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 20, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je ovo budževina? Mislim na ovu teleskopsku šipku koja je zakačena na kočiona klešta. Meni izgleda kao da meri koliko je izdužena prednja viljuška u svakom trenutku. A ime i neki senzor dole, jel ovo kontroliše okretanje točka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Septembar 20, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Keramika Baa jarane,keramika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Septembar 20, 2010 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan karbon jarane,a nema rupe jer rade samo kad su vrele! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Septembar 20, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan karbon jarane,a nema rupe jer rade samo kad su vrele! Je`s ba jaro u pravu si karbon je u pitanju: Grafit + Dijamant. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Septembar 20, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Opaka spravica ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 20, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo zapažanje mog prijatelja Ace (da ne tražim sada nick na forumu) - viljuška nije livena, već je praktično ručni rad, vide se varovi, pravi prototip ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Septembar 20, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ga razgledao pola sata u salonu gde je prodavac bio vrlo ljubazan i strpljiv...najvise me impresioniralo sto motor uopste nije tako mali, oni su vecinom kepeci i mislio sam da su im motori kompaktniji od 600ccm, na rosijevu M1 bi se i neko visi od 185 "komotno" smestio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Septembar 20, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan kocnice imaju poseban kompjuter koji belezi sve moguce informacije o potrosenosti plocica, intervali kocenja itd, na slici se vidi na zadnjoj...suva lamela naravno...karbona na pretek...heblovi niski da nize ne mogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 21, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan BOLES Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Septembar 24, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ga razgledao pola sata u salonu gde je prodavac bio vrlo ljubazan i strpljiv...najvise me impresioniralo sto motor uopste nije tako mali, oni su vecinom kepeci i mislio sam da su im motori kompaktniji od 600ccm, na rosijevu M1 bi se i neko visi od 185 "komotno" smestio... Znaš li možda koliko će biti dugo u salonu? Rado bih je pogledao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Septembar 24, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam, nije više u salonu, ode u Japan. Baš mi je krivo, hteo sam da je vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Septembar 24, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan da, otisla je posle batajnice u ns na dva tri dana pa kuci...steta, stvarno je bila izvrsna prilika, bilu su lepo raspolozeni u platneru, sem sedanja, pored gledanja i pitanja, sve je moglo i da se pipne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 24, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Teško da je otišla u Japan, najverovatnije kruži po svim dilerima Yamahe po redu, pa će tek na kraju kući ;D Verovatno je na njoj jedan od "pojedenih" agregata ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Septembar 24, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Onda ne bi samo jedna kruzila vec bar destak ovosezonskih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 24, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Važno je da su svi BMW-i ispravni ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Septembar 24, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Teško da je otišla u Japan, najverovatnije kruži po svim dilerima Yamahe po redu, pa će tek na kraju kući ;D Menadžer mi je rekao da je otišla kući u Japan. Ako misliš da mi nije rekao istinu ili da se možda šalio, mogu ga nazvati ponovo da utvrdimo precizno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 24, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Vladimire, ako je tako, onda verujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Novembar 15, 2010 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Novembar 16, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Srećniče, meni je promakla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...