Ljuti 23 Napisano Jun 17, 2008 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan POzdrav, Supruga mi je javila da je pre jedno sat i po vremena, oko 19:00 bio udes kod Jugopetrola i BPekarskeI , koliko sam razumeo motor je udario u auto, motor prilicno havarisan, bila je i hitna pomoc ... Toliko znam , ako neko zna vise dopunite . Inace sad sam se vratio sa treninga, na putu ka i sa treninga 10 : 2 za vozace motora bez kacige a sto je najgore uglavnom R - ovi i Skuteri ... Ljuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Jun 17, 2008 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Oprostite , udes je bio oko 18:00 h Ljuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jun 17, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ga Djura prebacio.Ja krenuh da javim Pablu preko MSN-a, taman da kliknem na njega on nestade, Djura offline...Neka, kad vidi neko iz vlasti prebacice ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PlayGirl 0 Napisano Jun 18, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan decko je dobro,ali je motor se zapalio i nista nije ostalo od njega...iz barajea je decko..znam ga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Jun 18, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i moja supruga ispricala isto, samo nije znala sta je sa vozacem jer ga nije ni videla kad je prolazila. Ona je odokativno zakljucila da je, po polozaju kola, auto izlazio ispod nadvoznjaka i pokusavao da se ukljuci na pravac kretanja od JP ka sajmu a da je, najverovatnije, motor udario zbog toga u auto. I opet, mogla bi biti ona stara stvar, auto pravi prekrsaj jer ili ne vidi motor, ili ne ume da proceni njegovu brzinu, dok motorista vozi onom brzinom kojom ne bi smeo ako ima opisane karakteristike vozaca automobila u vidu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PlayGirl 0 Napisano Jun 18, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan lik sa autom je isao u rikverc i decko je video da ce udariti sa motorom u njega i skocio je sa motora ima samo ogrebotine.motorizgoreo...srecom se spasio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Jun 18, 2008 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Prosao sam tuda oko 18 i 30 . Motor je neka 1000-rka crna, ne znam da li Honda ili mozda Suzuki . Jugo je bio udaren u zadnj desni tocak, izgleda je pokusao da se ukljuci na put . Bilo je par bajkera tu, rekose mi da je momak video da mu izlece auto, proklizao je i pao sa motora , a motor se zakucao u juga . Odveli su ga u urgentni, ali kazu da je dobro . I naravno opet jugo glavni vinovnik !!! Pazite se ljudi jugica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Jun 18, 2008 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Zelim da se izvinem urednicima za pogresnu podgrupu foruma na koju sam poslao text . Dobro je da je decko OK. A da dodam da je i moja supruga nakon toga stigavsi u Starcevo imala proklizavanje zbog Zastave 101 koja joj je isekla krivinu i nasla se na njenoj strani . Klizanje , pad , supruga se ugruvala , po njenim recima srecom je nosila ful face kacigu inace bi ostala bez zuba ... Brzina je bila mala kojom se kretala te je to bio dodatno pozitivni element u problematici . Vespu jos nisam video ali kaze da je malcice izgrebana obzirom da je klizala na mekoj bankini po prasini pa na travu mozda dva tri metra . Kec je zapalio kad je primetio da se supruga podize a seljani su samo posmatrali kako sama dize motor ...Bedak ... OK Ponovo , kaciga na glavu .... Ljuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 18, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pazite se ljudi jugica zbog Zastave 101 Kažem vam, što veći krš, to više pažnje obratiti na njega. Izgleda da ljudi koji voze krševe njih i voze jer su loši vozači ili uopšte ne obraćaju pažnju na druge jer i ako udare krša, baš ih briga. Samo što u to svoje "razmišljanje" nisu uključili motoriste, mi smo za njih pali s Marsa, ne vide nas, je j..u nas 2%. Računaju, ako slupaju svoj auto nema veze, ali ne računaju da mogu ubiti nekog na motoru, skuteru ili biciklu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 18, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kažem vam, što veći krš, to više pažnje obratiti na njega. APSOLUTNO tacno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Jun 18, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan na krsu od auta jeste veca sansa da retrovizori ne vrse svoju funkciju pa to ima neke logike mada ja nisam primetio neko pravilo cesce me seku i ulecu [i kad sam na 4 i kad sam na 2 tocka] besni bogatasi u brzim kolima nego ljudi u kantama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Jun 18, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan na krsu od auta jeste veca sansa da retrovizori ne vrse svoju funkciju pa to ima neke logike mada ja nisam primetio neko pravilo cesce me seku i ulecu [i kad sam na 4 i kad sam na 2 tocka] besni bogatasi u brzim kolima nego ljudi u kantama Pa tako nam je drustvo da paceri i primitivci koji su do juce vozili krseve danas preko noci se bogate i ulecu u nova skupocena kola-colje reci drumske ladje i dzipove i prave gluposti na racun drugih ucesnika jer su bahati, nepromisljeni i opcinjeni svojim novim ljubimcem i time kako brze negde da projure pomahnitalo levo-desno i skrenu paznju na sebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PlayGirl 0 Napisano Jun 18, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan honda 1000 f ja mislim,nisam sigurna za to f...on je sad dobro...srecom pa je dobro reagovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Jun 18, 2008 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako je stajao jugo koji je ucestvovao u udesu a crveni autobus obilazi motor koji je uspravljen i u desnoj je traci u trenutku kad ja prolazim. Razdaljina izmedju juga i motora je 10ak metara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...