Nucleus 101 Napisano Jun 17, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Lutajuci po SvRider forumu naletim na temu u kojoj su forumasi postavljali slike svojih favorita na dva tocka, jednostavno uslov je da postavite fotku motocikla koji je po vasim kriterijumima savrsen, preovladjuju rucni radovi i razno razne prepravke serijskih modela, tu je i gomila old timera koje sam vecinom prvi put video bas ovde, takodje tu je i poprilican broj motora pravljen u jako malim serijama. Tema je dogurala do 90. strane, listam vec dve veceri i stao sam na 11., kada uhvatite malo slobodnog vremena skoknite i bacite oko... http://forum.svrider.com/showthread.php?t=61824 Bajk koji mi se jako svideo: Hellion, masina je iz Yamahe MT-01 dok su ram i "karoserija" rucni rad... [/url] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jun 17, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ima radova da padnes u nesvest :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...