ljirados 85 Napisano Mart 18, 2020 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem naslon za Givi kofer E470N... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8139 Napisano Mart 19, 2020 Solo Rider, 3153 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan jesi li zvao Motoland Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljirados 85 Napisano Mart 19, 2020 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Pravo da ti kazem nisam jos uvek nikoga zvao, reko da vidim da slucajno ovde nema neko da ponudi... taj neko da se resi viska, a ja da mozda prodjem jeftinije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8139 Napisano Mart 19, 2020 Solo Rider, 3153 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, ljirados je napisao: Pravo da ti kazem nisam jos uvek nikoga zvao, reko da vidim da slucajno ovde nema neko da ponudi... taj neko da se resi viska, a ja da mozda prodjem jeftinije Mislim da je oko 4000.- din nov......barem je toliko bilo za kappu 53. Iskreno beskorisna stvar. Nije preporučljivo bilo kakvo klasično naslanjanje jer ako ne popusti ploča, popistiće kofer. Jedino kao vizuelno ...kao imaš naslon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljirados 85 Napisano Mart 19, 2020 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ahaaa... Ja mislio da ima neke koristi od toga, da sapatnica može da se opusti i uživa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8139 Napisano Mart 19, 2020 Solo Rider, 3153 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, ljirados je napisao: Ahaaa... Ja mislio da ima neke koristi od toga, da sapatnica može da se opusti i uživa Za to ti je takozvala sisi bar........ metalni naslon uglavnom za čopere. Inaće koferi imaju fab. deklasirano nosivost od 5 kg. samo neki stariji modeli kao givi 48l ima 10 kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljirados 85 Napisano Mart 19, 2020 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, bataljujem... a i nije strašno ako malo i grebucka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8139 Napisano Mart 19, 2020 Solo Rider, 3153 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, bataljujem... a i nije strašno ako malo i grebucka Правиш чешће паузе,конверзираш,, не идеш на трке.....мислим тако ми старији који се возе са женама Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...