skazimdf 0 Napisano Mart 12, 2020 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko imao iskustva sa ovim modelom , gde se mogu naci rezervni delovi i ostale stvsrcice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2824 Napisano Mart 12, 2020 Ne silazi, 4911 postova Prijavi odgovor kao problematičan То је онај модел који личи на Априлију sr 50?Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popovich 217 Napisano Mart 12, 2020 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: 2017 Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, Krokodilo said: То је онај модел који личи на Априлију sr 50? Ne, to je BT49QT-28. Takav sam ja imao, odn. Baotian Sonic 50 (BT49QT-28C). A verzija 12 je malo starija. Kad je pitanju verzija 28C koju sam ja imao - sve najbolje. Ako se mašina ne sili kad je hladna i ako se sipa kvalitetno dvotaktno ulje (tipa Castrol Power 1 TTS 2T, koje sam ja sipao), onda će mašina da služi kao konj. Ja sam mojim otišao na more iz Banja Luke u Dubrovnik, tamo se vozao i vratio se bez problema (oko 1000km u 10 dana). Što se tiče originalnog pitanja, mislim da je bolje da postavljač navede detalje gdje živi pa da može neko da mu odgovori što se tiče rezervnih dijelova i ostalog. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2824 Napisano Mart 12, 2020 Ne silazi, 4911 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам веч неколико пута изнео своје позитивно мишљење у вези кинеза, а доступност делова бар код нас у МК је огромна. Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2824 Napisano Mart 12, 2020 Ne silazi, 4911 postova Prijavi odgovor kao problematičan А око потрошње ако га не буџиш и возиш стандард онда је ништа.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skazimdf 0 Napisano Mart 20, 2020 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 12.3.2020. at 12:05, popovich je napisao: Ne, to je BT49QT-28. Takav sam ja imao, odn. Baotian Sonic 50 (BT49QT-28C). A verzija 12 je malo starija. Kad je pitanju verzija 28C koju sam ja imao - sve najbolje. Ako se mašina ne sili kad je hladna i ako se sipa kvalitetno dvotaktno ulje (tipa Castrol Power 1 TTS 2T, koje sam ja sipao), onda će mašina da služi kao konj. Ja sam mojim otišao na more iz Banja Luke u Dubrovnik, tamo se vozao i vratio se bez problema (oko 1000km u 10 dana). Što se tiče originalnog pitanja, mislim da je bolje da postavljač navede detalje gdje živi pa da može neko da mu odgovori što se tiče rezervnih dijelova i ostalog. On 12.3.2020. at 12:05, popovich je napisao: Ne, to je BT49QT-28. Takav sam ja imao, odn. Baotian Sonic 50 (BT49QT-28C). A verzija 12 je malo starija. Kad je pitanju verzija 28C koju sam ja imao - sve najbolje. Ako se mašina ne sili kad je hladna i ako se sipa kvalitetno dvotaktno ulje (tipa Castrol Power 1 TTS 2T, koje sam ja sipao), onda će mašina da služi kao konj. Ja sam mojim otišao na more iz Banja Luke u Dubrovnik, tamo se vozao i vratio se bez problema (oko 1000km u 10 dana). Što se tiče originalnog pitanja, mislim da je bolje da postavljač navede detalje gdje živi pa da može neko da mu odgovori što se tiče rezervnih dijelova i ostalog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...