el classico 6093 Napisano Mart 2, 2020 Drug član, 4165 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Razumi više, onako učvršćen ne mora imati ništa ispod kotača...Uostalom napravi kako hoćeš.... Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Mart 2, 2020 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti klasični kaže a ako te strah da se kotači ne izmaknu provuci još jedan španer s lijeve strane,napravi krug-dva oko okvira a drugi kraj učvrsti na desnoj strani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 674 Napisano Maj 6, 2021 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 489 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko da li saobraca auto-voz za Bar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan95 0 Napisano Maj 24, 2021 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi,koliko te na kraju kostao voz? Planiram da prenesem skuter od 50 cc pa me zanima isplatili se. Znam da su pre racunali 1e po kg a sad ne znam kako to ide,pa ako mozete da mi objasnite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...