Kengurrrr 0 Napisano Jun 11, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze,OD SADA NOSIM CIGLU SA SOBOM,pa kada me neko isece i oduzme mi prednost a vidi me,lomim soferku!!!! Izlazim iz krivine sa nekih 60 i vidim covek ceka da se ukljuci sa stovarista sa nekim kolima( 50 metara od krivine,mozda i manje),covek me vidi i odjednom pocne da se ukljucuje(A GLEDA U MENE),sreca da sam ostao hladne glave i da niko nije naisao u susret pa sam ga izbegao tako sto sam pobegao u levu traku....Inace iz gepeka vire neke letve od 2 metra koje bi me zadavile da me je skroz isekao...... Ja stanem i sve po spisku a on pi*** pobegne...Trebao sam da ga stignem i da mu objasnim neke stvari...... Noge su mi se odssekle,a kroz glavu mi je prosla 2006 god i moj udes koji se desio skoro na isti nacin,i zbog udesa sam bio 2 nedelje vezan za krevet.....Pola sata nisam dosao sebi... Ljudi pazite se u saobracaju kao da ne postojimo..... Ne je**u nas ni 2%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Jun 11, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ma stoka bre, treba da se strelja, tako ja vozio bratovu hondu pre neku godinu i lik se isparkirava, ja mu svirnem, on me pogleda u oci 2 sec i odmahnu glavom u fazonu ko te jebe i nastavi, takodje pobegoh u levu traku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 8495 Napisano Jun 11, 2008 Drug član, 3203 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Srecom da si se prvukao. Stalno propagiram, cigle cu kabaste, svecice su prakticnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vexpopuli 5 Napisano Jun 12, 2008 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je vec drugu put danas da savetuju svecice kako tacno ide ta tehnika svecica? Ja sam vise bio za neki lanac koji bi se po potrebi pruzao preko soferke, ali i to je malo kabasto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzok 1 Napisano Jun 12, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan skines keramiku sa svetjice i bacish na neko securit staklo i samo tje ti se kasti Ovo je vec drugu put danas da savetuju svecice kako tacno ide ta tehnika svecica? Ja sam vise bio za neki lanac koji bi se po potrebi pruzao preko soferke, ali i to je malo kabasto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Jun 12, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan skines keramiku sa svetjice i bacish na neko securit staklo i samo tje ti se kasti Ovo je vec drugu put danas da savetuju svecice kako tacno ide ta tehnika svecica? Ja sam vise bio za neki lanac koji bi se po potrebi pruzao preko soferke, ali i to je malo kabasto RADI , provereno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 742 Napisano Jun 12, 2008 Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da si se izvukao,a i ja kao lek koji ce ih naterati drugi put da razmislljaju glasam za svecice ;D...pa nema boljeg nacina nego budalu opaliti po novcaniku, pa da vidis kako se odma pali mozak i ukljucuje na maximalan broj obrtaja, a ne ovako opusteno i ko vas jebe motoristi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 12, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Svecice su stara proverena tehnika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2336 Napisano Jun 12, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Uh, ne opravdavam nikako bacanje bilo čega na tuđa kola pa da je ne znam šta uradio. Šta ćete postići time? Mislite da će budala stvarno početi da opreznije vozi? Em što budala može da podivlja pa krene da vas juri, em što će on a i drugi prolaznici koji vas vide u činu da posle pričaju kakve su bitange motoristi, em što bacate smeće po putu na koje može da naleti neki drugi motorista. Dakle ništa pozitivno. Defanzivna vožnja je jedino rešenje, dakle oprezno, oprezno, oprezno kroz saobraćaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Jun 12, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve su to prazne price ,ne verujem da iko od ovih sto zagovara bacanje biloi cega u sofer sajbnu ima m.... da to uradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Jun 12, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve su to prazne price ,ne verujem da iko od ovih sto zagovara bacanje biloi cega u sofer sajbnu ima m.... da to uradi. Nije stvar da li ima neko m.... ili nema....Ja jednostavno necu da slusam izgovore NISAM TE VIDEO i sl kada se budem ogulio na asvaltu.... Ne diram te ne diraj me....Nisam ja za to da se lomi i unistava ali cevek me vidi i nastavlja da se ukljucuje... Ja shvatam da neko pogresi svi gresimo i ljudski je gresiti,ali ako napravis gresku bar mahni rukom..... S tim sto me je ovaj dobro video i a kao da nije..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Jun 12, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan nisam neki ljubitelj matematike ali koliko je `nisam te video` situacija potrebno, i koliko bacenih svecica, i koliko polomljenih sofersajbni da bi se nesto promenilo? i da li bi ta promena bila u korist vozaca motora? takvo ponasanje ne moze poboljsati odnos automobilista prema motoristima, vec ga moze samo pogorsati. prokleta matematika opet: kako je broj ludaka u automobilima ipak procentualno mali [usudio bih se reci slican broju ludaka na motorima], lomljenje soferki moze samo dovesti do animoziteta kod one vecine vozaca automobila... jedno je u afektu se obracunati sa covekom koji vas je ugrozio a drugo je podsticati druge da se unapred naoruzavaju ko sto pit rece, ovde sve cyber-junak do cyber-junaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2336 Napisano Jun 12, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve su to prazne price ,ne verujem da iko od ovih sto zagovara bacanje biloi cega u sofer sajbnu ima m.... da to uradi. Nije stvar da li ima neko m.... ili nema....Ja jednostavno necu da slusam izgovore NISAM TE VIDEO i sl kada se budem ogulio na asvaltu.... Ne diram te ne diraj me....Nisam ja za to da se lomi i unistava ali cevek me vidi i nastavlja da se ukljucuje... Ja shvatam da neko pogresi svi gresimo i ljudski je gresiti,ali ako napravis gresku bar mahni rukom..... S tim sto me je ovaj dobro video i a kao da nije..... Majstore, razumem tvoj bes, al' to da su vozači kola ćoravi ili se prave ćoravi je jednostavno nešto šta moraš da prihvatiš kao realnost. Nasilnim odgovorom na nečiju budalaštinu nećeš ništa korisno postići, a možeš samo da navučeš sebi još veću bedu na vrat. Šta ćeš da radiš ako te pojuri i udari? Šta ako mu razbiješ šoferšajbnu, on skrene sa puta i udari nekog pešaka? Šta ako izgubiš ravnotežu dok bacaš na njega šta već hoćeš da bacaš? Baš je skoro bilo u Crnoj Hronici - dečko na skuteru ispizdeo na nekog ko ga je presekao ili nije hteo da ga pusti (zaboravio sam već), šutnuo ga u vrata od kola, odbio se, naleteo na autobus iz suprotnog pravca i poginuo. Jel' vredelo? Defanzivna vožnja je jedino rešenje. Na budale moraš da računaš kao što računaš da će ujutru da sunce izađe a uveče da zađe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 555 Napisano Jun 12, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da se ukradi neka kamerica na motor pa mu onda vidimo broj pa se onda razletimo po kraju da vidimo gde parkira pa onda to javimo onako radi reda i to je to . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 4 Napisano Jun 12, 2008 Svrati ponekad, 322 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Konstruktivan predlog ZHAOCHEN, kontam samo kako bih mogao da resim problem konstantnog napajanja kamerice i jos veci problem, skladistenja tolike kolicine podataka. I jos nesto, tacnije mozda malo glupo pitanje, da li bi pajkani uzeli u obzir to sto si ga ti snimio i doneo im snimak? Kazem, mozda je glupo pitanje, ali.... nisam upucen u propise te vrste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Jun 12, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 8495 Napisano Jun 12, 2008 Drug član, 3203 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Cujte, ne bih da ispadne da ja podrzavam nasilje itd, ali... sa svecicama sam se igrao `80ih, dok nisu stigle `90. i svaki imbecil je nosio utoku, tako, da ne mora ni da me juri. Bojim se da ja nemam toliko strpljenja, postovanja i da pristajem da se povlacim, samo zato sto je neko jaci /u kolima, mislim/. Divim se Motoholiku ako uspeva da se savlada kad mu mamlaz pokusa da predje preko njega i motora, kao i svakome ko u takvoj situaciji moze da se savlada. Iskreno, ja pokusavam to, ali, ne uspeva mi uvek. Progutam kad je u pitanju neka zena, samo se ljudski izderem na curku, covek sa decom u kolima, ali sa ostalima... tesko. Znam da to nije u redu, posipam se pepelom, ali.... verujte, imao sam prilike da vidim jednog svog "pacijenta" kako koji mesec kasnije posle nase "vaspitno popravne diskusije o saobracajnim propisima" propusta motore i kako vozi onako kako je zakonom predvidjeno /ziveo mi je u kraju, pa sam pretio njegovu metamorfozu kao vozaca/. Zato mi se cini da povlacenje u misiju rupu, samo vodi do toga da takav "nesmotreni vozac" /citaj osiona baraba/, samo nastavi da nas sece, gura, udara i da zivi u uverenju da sve moze jer je u konzervi. A i te kako bezi od autobusa, kamiona. Ponavljam, ne treba biti siledzija, bezrazlozno napadati ljude po ulicama, ali ja ovo shvatam vise kao neku nuznu odbranu, kao produzenu edukaciju. Svadju ili ne daj boze, tucu, razbijen auto, to ce da zapamti, a podignut prst ili "boze, covece, pa gde ces", ne verujem da ce se zadrzati u njihovom mozgu duze nego sto im treba da dodaju gas i odu da jure nekog drugog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano Jun 12, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Govoricu iz licnog iskustva Mnogo je bolje i cigla i svecica, nego da nasrnete na auto nogom, a pritom ste u PATIKAMA :o :o Mnogo bre boli noga :o Sad ozbiljno, znam da smo ugrozeni ko beli medvedi, ali ne terba po svaku cenu ulaziti u sukob. Kao sto rece Misa, za 90-te, a to vazi i sad, mnogo ludaka ima utoke. Nek si ti Kengure ostao na motoru ziv, zdrav i citav, a toj budali zelim da mu i sin i cerka voze motor pa nek se znoji svaki dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Jun 12, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se isto desilo 1.5. posle davanja krvi, vidi me i opet daje gas, pogledam žena, pravi se luda. Juče sam bio očevidac iste situacije kod opštine Nbgd, lik pored mene na, čini mi se, Versys-u prođe a ja vidim da se neki Touareg sprema da se uključi... I ja i lik sa Versys-om smo imali upaljena svetla, ne, skreće Touareg iz autobuske desne pa skroz u levu traku, lagano, bez žurbe... Happy end, Versys koči ko lud i jedva se zaustavlja pored Touarega, prolazim ja pored i vidim neka debela žena vozi Touarega i kao pravda se da ga nije videla... Ja sam došao do zaključka da žene misle da su jače u kolima od motora i da one obavezno imaju prednost i da mi moramo stati ili ih izbeći! Mrzim žene za volanom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jun 13, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Pit j eu pravu, sve sami cyber junaci. Ja prvi priznajem da nisam bacao svecice sa motora (mada je stradalo par soferki, ali to nema veze sa motorima ) ali sam bogami izvlacio iz kola. Neverovatna je ta metamorfoza od obesnog do polu-mutavog vozaca. Odma menjaju stva kad vide da su napravili sranje i da se nece izvuci... e to je edukacija. Proklet bio svako ko ne vodi racuna u saobracaju i ugrozava druge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Jun 13, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Mene je dasa isekao u Kolarcevoj ulici i kada sam ga stigao na Terazijama zbog totalnog ignorisanja raspalim levom rukom po retrovizoru i pun gas.Nakon pola sata kad sam hteo da vidim koliko je sati.... :o. sat od 300 E ispario sa ruke.Opomenuo ja njega a mene onaj odozgo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Jun 13, 2008 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Mene je juce petak 13 isekao jedan posteno,krenuo da zaobilazim biciklistu a ovaj kreno da me isece ja ono krenuo da sviram i bezim u suprotnu stranu a on u fazonu ma sta ti hoces?A sto je naj gore video me je pre nego sto se kreno ukljucivati .Sta je taj mislio,neke ljude je bas tesko razumeti? > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...