ThePainkiller 4384 Napisano Februar 29, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto mi je iskrslo par izdataka oko motora, a ide i registracija, moram da prodam nešto od opreme. Kombinezon je kupljen od kolege sa foruma, ja sam ga jednom nosio. U odličnom je stanju, ponegde sa vidljivim tragovima korištenja. Nije nigde pocepan. Ima protektore na laktovima, ramenima, leđima, kolenima i podkolenicama. Ja sam kombinezon očistio, namazao vazelinom i zamenio elastičnu traku na pojasu pantalona (tj. krojač je zamenio). Broj je 56 i meni je knap (u visini). Ja sam visok 185 i težak 75 kila. Moj brat od 85 kila i 178 cm je stao u njega bez problema. Čisto da imate neke repere za mere (mada bi bilo najbolje da se proba). Cena neka bude onoliko koliko sam ga i ja platio, a to je 50 evra. 060/3171985 - Boris Evo kako na meni stoji kombinezon: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 2, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo narode, odličan kombinezon za smešne pare... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 2, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan jbt,stoji ti ko da si kroz vrsilicu proleteo sa njim...Saaliim seee...mrsav si ti za kombinezon,slab si maneken. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 2, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam i naveo da komotno u njega može da stane i krupnija osoba... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Mart 2, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam ruckao al mozda bih mogao ja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 3, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Prodat... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...