DarkoČa 1769 Napisano Februar 26, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Raznovrsna MOTO Oprema, lično moja, koju sam koristio, nešto nisam ni stigao a kupljeno je NOVO tako da NOVO i ostaje. - POLO ROAD Jakna XL- 56 , kišna, materijal (nylon PVC, NOVO, nekorišćeno) * mnoštvo džepova, unutra i spolja, ima zimsku postavu, ima unutrašnje džepove za prijem zaštitnih uložaka za leđa, ramena, laktove, ima cibzar za spajanje za pantalonama pozadi. Može se nositi kao svaka normalna MOTO Jkna, ne samo kada pada kiša. 4.000 dinara BIKER MOTO - BANGLA Jakna XL - 56, FULL protektori / leđa, ramena, laktovi, Fluo zelena u kombinaciji crno-belo Materijal: Cordura 600 D sa RAISSA lufterima + mnoštvo džepova, Z line cibzari + dodatni elementi za kopčanje, na rukavima i bokovima dodatni steznici, pozadi cibzar za kačenje sa pantalonama Polovna, lično korišćena, Jakna u dobrom stanju, bez oštećenja 3.500 dinara - BMW Jakna XL , nije MOTO, Jakna za svaki dan, dva lica (NOVO, nekorišćeno) 2 lica, na obe strane džepovi 4.500 dinara - SPOOL Pantalone L ( polovno, kao novo, na kolenima štitnici, lufteri napred, mnoštvo džepova, gajke za kajiš, dodatni steznici na struku, cibzari na nogavicama, cibzar za spajanje sa Jaknom pozadi, zimska postava koja se skida, gajka za ključeve, zimska postava je XL veličina, kako je u L Pantalonama, ne znam 3.500 dinara PRODATO! - KIŠNE PANTALONE M (NOVO, nekorišćeno) materijal, nylon, cibzari na nogavicama, dodatna vrećica za nošenje, steznik oko struka 1.500 dinara PRODATO! - PROTEKTORI < komplet > leđa, ramena, laktovi 3.000 dinara - KORNJAČA , leđni protektor MODEKA (extra stanje, jedna gajka je malo napukla na izlazu, ali je sanirano, i sve je kako treba to uopšte ne utiče na funkcionalnost) zadnja fotka 2.500 dinara - RUKAVICE STREETFIGHTER XL, duboke (kožne, extra stanje, stare godinu dana, lufteri na prstima, silikonski štitnici na zglobovima, prstima) 1.500 dinara PRODATO! - RUKAVICE Touring L (kao novo, bez oštećenja, kupljene od drugara koji ih je jednom koristio JA nijednom, uvek su bile u TOP CASE-u kao rezervne) kožne, KEVLAR, nisu duboke toliko kao STREETFIGHTER, malo kraće, ojačanja na zglobovima, prstima gore 1.500 dinara PRODATO! - VREĆA ZA SPAVANJE HI - TECH (NOVO nekorišćeno) dimenzije i karakteristike na fotki prikazane 1.500 dinara - SW MOTECH TANK RING (montaža na rezervoar za SW MOTECH TANK TORBE) ne znam za koji model jeste, uglavnom meni za BANDITA 2005.god neodgovara, može se ustanoviti prema rupama za šrafove, u orig.pakovanju i još nekim dodacima 2.500 dinara PREDNOST je lično kako biste se uverili u stanje, probali da li Vam odgovara i kako bi okvasili grlo nečim kvalitetnim. Slanje uz prerhodni dogovor iako gore navedeno preferiram MOTO Oprema lično moja, nisam preprodavac, već sam prešao na KOŽU, a kako neku od opreme ne koristim i višak mi je neka ide onome ko će je koristiti, stoga su cene maximalno korektne Info: inbox ili na 066 50 40 711 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 352 Napisano Februar 26, 2020 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz. Interesuju me rukavice. Ove xl. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Februar 27, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Pozz mene interesuju rukavice Touring L i ova vreća za spavanje.. Imaš pp, al rekoh da se javim i ovde Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1769 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, aca bre je napisao: Pozz. Interesuju me rukavice. Ove xl. PozzZ, prvi si se javnuo. Ostaje da mi posaljes podatke za slanje ili licno preuzimanje i Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1769 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, BanditVA je napisao: Pozz mene interesuju rukavice Touring L i ova vreća za spavanje.. Imaš pp, al rekoh da se javim i ovde Pozdrav, rukavice Touring idu danas, vreca ide za vikend drugaru starom, samo da se vrati sa puta, nisam jos stigao da napisem. Ukoliko neko odustane javim Vam, mada imam ih puno zaint. Hvala na interesovanju u svakom slucaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5778 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 1426 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Dare, nije valjda kaciga o klin? Prelazis na pecanje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1769 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Marko05 je napisao: Dare, nije valjda kaciga o klin? Prelazis na pecanje? NIKADA brt moooj, a pecanje ne bih dzabe da mi das opremu, mada reku volEm i rado se druzimo. Obnovila se oprema, pa reko ovo dzaba da mi stoji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5778 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 1426 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, DarkoČa je napisao: NIKADA brt moooj, a pecanje ne bih dzabe da mi das opremu, mada reku volEm i rado se druzimo. Obnovila se oprema, pa reko ovo dzaba da mi stoji Salim se brat. Tako i treba. Samo napred, pa ako progreje sledece nedelje da se isteraju zveri. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1769 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Marko05 je napisao: Salim se brat. Tako i treba. Samo napred, pa ako progreje sledece nedelje da se isteraju zveri. Ja juce, taman reko da ga operem i za danas da okrenem koji krug kad ono PRC, neka, ide vreme nama u korist, eto sezone na pomolu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 629 Napisano Februar 27, 2020 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan kolega moze li ako nije tesko obim struka pantalona malo sam disfunkcionalan u tom delu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 629 Napisano Februar 27, 2020 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan mislim na spool pantole Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1769 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, john314 je napisao: kolega moze li ako nije tesko obim struka pantalona malo sam disfunkcionalan u tom delu Oce brt, bice, to sam planirao za ovu opremu Jakne, Pantalone da uradim, pa da uporedite sa Vasom konstitucijom i opremom koju imate 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Februar 27, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se prijavim u red :)) ako ti odustanu od vrece Uzeo bih ja Licno preuzimanje 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1769 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, john314 je napisao: kolega moze li ako nije tesko obim struka pantalona malo sam disfunkcionalan u tom delu U stuku 50cm. Dužina nogavice od struka na dole 105cm. Širina nogavice 23cm. Dužina nogavice od međunožja i dole 76cm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1769 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Dimenzije od opreme BIKER MOTO Jakna XL Ramena 55cm. Struk 52cm. Rukavi od ramena 65cm Rukavi unutar od pazuha 52cm Dužina Jakne od kragne i na dole napred 70cm Dužina jakne od kragne i na dole nazad 77cm POLO Road XL Ramena 54cm Struk 53cm Rukavi od ramena 64cm Rukavi unutar od pazuha 67cm Dužina Jakne od kragne na dole napred 78cm Dužina Jakne od kragne na dole nazad 91cm SPOOL Pantalone L Struk 50cm (to je najšire, imaju i steznike + dodatke za kaiš) Dužina nogavice od struka nadole 105 cm Širina nogavice 23cm Dužina nogavice od međunožja na dole 76cm KIŠNE Pantalone M Struk 52cm Dužina nogavice od struka na dole 107cm Širina nogavice 25cm Dužina nogavice od međunožja na dole 75cm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1769 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan za SW MOTECH ION TANK RING gornji uži šaf / šraf / šaraf do jedne rupe do druge 50m donji širi šaf / šraf / šaraf od jedne rupe do druge 100mm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1769 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Kišne pantalone - M PRODATO! Protektori komplet PRODATO! Rukavice TOURING - L PRODATO! Vreća HI TECH PRODATO! Rukavice STRITFAJT - XL PRODATO! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 629 Napisano Februar 27, 2020 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan male mi pantalone jbg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1769 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, john314 je napisao: male mi pantalone jbg Uzdravlje da nađeš odgovarajuće za predstojeću sezonu. Hvala u svakom slučaju na interesovanju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 629 Napisano Februar 28, 2020 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1769 Napisano Mart 2, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan On 27.2.2020. at 9:06, floyd032 je napisao: Samo da se prijavim u red :)) ako ti odustanu od vrece Uzeo bih ja Licno preuzimanje Ok. Hvala, imaću te u vidu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1769 Napisano Mart 2, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan SW MOTECH TANK RING - PRODATO! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1769 Napisano Mart 5, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan BIKER MOTO - Jakna XL - PRODATO! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1769 Napisano Jun 20, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan POLO Road Jakna / kišna - PRODATO! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...