Biker Q 1749 Napisano pre 2 sati Drug član, 1763 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 8. 2026. at 16:39, ser je napisao: Oni u stvari hoce samo da obavezu svakoga da ima tag u vozilu, umesto da uvedu vinjetu... Cak AI Pa kako? Koliko da kosta vinjeta kad za jedan prolazak od npr 200km platis celu austrijsku vinjetu za 10 dana i mozes za to vreme sa predjes 10 000km (lupam sad valjda razumete sustinu)? Od Pozarevca do Paracina 98km ja mislim izmedju rampi 3. kategorija 1560 din. Auto cini mi se 550din, aman. Presevo -Sibotica za sleper ne smem ni da pitam, ma ne smem ni za auto da pitam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1427 Napisano pre 2 sati Drug član, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ko je od vas bio na Perućcu u poslednje vreme. Tamo ima kao neka drvena kapija gde se plaća taksa za ulazak u zaštićeno prirodno dobro. Dakle, jedna opcija je da se zaustaviš, platiš i ideš dalje. A druga je da samo prođeš, bez zaustavljanja i platiš preko sajta https://naplatanptara.rs/ . Nema potrebe ni za vinjetama, ni za tagovima, ni za čim, samo kamera koja ti snimi tablice. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...