bojanh 142 Napisano Februar 19, 2020 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan 1. Motor u solidnom stanju, ocuvan u prvoj boji, nije nikad padano, presao 102 500km pravih. Ima dupli xenon, teflonska creva, slajdere, podrep. Registrovan do sredine juna 2020. Zadnja guma zamenjena na 102 000km (slike su stare), ulje i filter zamenjeni na 100 000km. Treba zameniti prednju gumu i ulje u viljusci ne bi bilo lose zameniti. Ja sam vlasnik, prenos vlasnistva je potrebno odraditi po kupovini motora. Dodjete, probate pa se onda dogovaramo. Cena 2200e. 2. Nova nekoriscena kaciga Nexx XR2 Vortex, velicina izmedju M i L, uz nju ide antifog vizir, rezervni sundjeri, vrecica za kacigu i kutija. Zamena ne. Cena 140e. Nexx XR2 Vortex Helmet - buy cheap ▷ FC-Moto WWW.FC-MOTO.DE Nexx XR2 Vortex Helmet - order cheap at FC-Moto ✓ excellent customer reviews ☆☆☆☆☆ fast delivery all over the world ✓... 3. Prodajem auspuh, kacenje na 4 sarafa (za GSXR modele, mada uz prepravku moze za bilo koji jaci motor, sa db killerom, brutalan zvuk, ima malo udubljenje, vidi se na slikama. Ima odlican glasan, dubok zvuk. Cena 80e. Sve cene su podlozne dogovoru, u cilju mi je da ih prodam i da mi ne stoje bezveze, tako da mozemo probati da se dogovorimo. 061/164-4769 ili preko poruke na forumu Nikakve zamene ne dolaze u obzir, treba mi samo kes, tako da nemojte nuditi neka kola, slabije motore, telefone, velike televizore itd. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 142 Napisano Februar 21, 2020 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga otisla, tj dobio sam pare i rukavice, pa sad prodajem te rukavice. Rukavice HIPORA-ReVit schoeller Rukavice od meke i kvalitetne kože sa ojačanjima imitacije karbona! Rukavice par puta nošene kao nove! Vel. S ali imaju traku na čičak koja može da steže i otpušta u predelu iznad šake pa se malo koriguje veličina. Cena 30e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 142 Napisano Mart 6, 2020 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Zbog odlaska u ino. , cene idu dole. Zainteresovani potencijalni kupci, neka se jave na 061/ 164-4769 ili preko privatnih poruka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 142 Napisano April 12, 2020 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Motor prodat, ostalo aktuelno, moze dogovor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...