Ivanrsvb 347 Napisano Februar 16, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam neki nisac navigacije skinuo sa svog gpz.a meni ne treba dacu ga za koji dinar ili menjati za nesto postavicu uskoro slike Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5557 Napisano Februar 16, 2020 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Da se prijavim ako mi odgovara, samo slike da vidimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Februar 17, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da se prijavim ako mi odgovara, samo slike da vidimoOk danas cu postavitiPoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Februar 17, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Od centra rupe do centra druge rupe tacno 29.5 cm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Februar 17, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo slikePoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5557 Napisano Februar 17, 2020 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Nece to pasovati kod mene, odjava! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...