dane@ 98 Napisano Jun 4, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Mora da bude sa bas ozbiljnim protektorima, i da ima plocu napred na grudima. Znaci da bude za moto kros... Razlog zasto ocu da bude sve u kompletu a ne da kupujem odvojeno stitnike za laktove, grudi i ostalo, je zato sto bi to koristio i za obicnu voznju po velikim vrucinama... Sve firme dolaze u obzir, bez obzira da li ima da se kupi kod nas ili ne... Ako neko ima iskusva sa ovim i gledao je malo, neka me posavetuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jun 4, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan frend of majn. Samo malo, da se dovuče do mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jun 4, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A ovako nesto http://www.pashnit.com/product/bohn.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 4, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zmijo, za tebe samo ovo dolazi u obzir: dobijes i trbusnjake pride...malo li je? Video sam u dainese radnji pre 2 nedelje ovakav isti: delovao je bas kvalitetno. Bio je nesto preko 200eur ako se dobro secam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jun 4, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja imam MADHEAD Brustpanzer + za noge i ruke meni je bolje odvojeno jer onda mogu da nosim npr samo laktove ako hocu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Jun 4, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u Madjarskoj kupio ovaj (UFO Scorpion, ima ga i u Auneru, nesto oko 160e...ima vise verzija, ja sam izabrao ovu (posle probanja svega sto sam video u radnji ;D ). Ok kvalitet za ponudjenu cenu...i lepo naleze na ramena/laktove, mnogo mi se vise svidja resenje nego na drugima koje sam probao (da ne racunamo Dainese od 400e...znaci ne onaj jeftiniji model od 200... Probao sam i onaj IXS-ov...ne secam se koliko je dal' nesto 150-200-250?...i on je dobar, ali mislim da su mu one ploce napred predebele, i sam materijal, pa ce pri jakim vrucinama da bude katastrofa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 4, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan A ovako nesto http://www.pashnit.com/product/bohn.html Ovaj mi je los, nema gotovo nikakvu zastitu za grudi Onaj rimski je do jaja ;D Ufo deluje ozbiljno, a ovaj Benjaminov nije to sto mi treba, bitno je da je kao jakna, tj sve u jednom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jun 4, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ja ču u kolegovo ime (član BJB - Mokl), pošto ga zeza kompjuter: http://www.louis.de/_2057d28014e092db2814111b8ada9edfea/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=120&wgr=900&list_total=20&anzeige=0&page=0&artnr_gr=208905 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 4, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Tomo, ali grudi ostaju bas na udaru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzok 1 Napisano Jun 5, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan mozda ovaj thor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Jun 5, 2008 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Sve firme dolaze u obzir, bez obzira da li ima da se kupi kod nas ili ne... Ako neko ima iskusva sa ovim i gledao je malo, neka me posavetuje Za moga drugara Snake Plissken a... .....postoji samo jedan dobar (i naravno ''domaci'') proizvodjac opreme koja je tebi potrebna. Sve sto zelis mozes pronaci ovde http://www.armyequipment.com/srp/armyproduct.php?id=241 Posto je vlasnik najbolji drugar tvog najboljeg drugara, odradice ti sve za dzabe (citaj donacija) + stitnici od kevlara za ruke! ;D ;D ;D Specificnost ovih prsluka je da neki modeli imaju i stitnike za najosetljiviji deo muskog tela (a svi pogresno misle da je to glava :o ) Oprema je proverena ;D ;D u razlicitim meteo uslovima, samo nisam siguran da je neko vozio Afriku sa njom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan mozda ovaj thor Može još neka informacija - gde, koliko...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Sve firme dolaze u obzir, bez obzira da li ima da se kupi kod nas ili ne... Ako neko ima iskusva sa ovim i gledao je malo, neka me posavetuje Za moga drugara Snake Plissken a... .....postoji samo jedan dobar (i naravno ''domaci'') proizvodjac opreme koja je tebi potrebna. Sve sto zelis mozes pronaci ovde http://www.armyequipment.com/srp/armyproduct.php?id=241 Posto je vlasnik najbolji drugar tvog najboljeg drugara, odradice ti sve za dzabe (citaj donacija) + stitnici od kevlara za ruke! ;D ;D ;D Specificnost ovih prsluka je da neki modeli imaju i stitnike za najosetljiviji deo muskog tela (a svi pogresno misle da je to glava :o ) Oprema je proverena ;D ;D u razlicitim meteo uslovima, samo nisam siguran da je neko vozio Afriku sa njom. Ma imam to vec... Onaj UFO mi deluje najbolje ali nekako nekvalitetno deluju plastike. Thor sam gledao i ekstra je, jos da ima ono preko kljucnih kostiju bio bi savrsen... i ovaj 661 mi se dojmio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukus 0 Napisano Jun 5, 2008 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A Alpinestar Byonic?..Ja imam to,extra je za vrucine,a i protektori jako ozbiljno deluju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Jun 5, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan UFO mozes pogledati kod mene, u Beogradu sam...javi se na pp ako si zainteresovan da ti posaljem broj telefona, pa cemo se naci da ga vidis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jun 6, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Baci pogled na ICON field armor vest... fino mi deluje... http://www.motorcycle-superstore.com/1/1/350/643/ITEM/Icon-Field-Armor-Vest.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 6, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan ovaj izgleda jako dobro, ali cena 300$ Bionic S-MX 2 Thor je 140$. Sve cene su u USA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 6, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan UFO mozes pogledati kod mene, u Beogradu sam...javi se na pp ako si zainteresovan da ti posaljem broj telefona, pa cemo se naci da ga vidis. Jel imas Scorpion? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Jun 6, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u Madjarskoj kupio ovaj (UFO Scorpion, ima ga i u Auneru, nesto oko 160e... Da citiram sam sebe, kao sto rekoh, pazario sam taj Scorpion, mozes ga probati kod mene Javi se, pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 6, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaaaaa OOOSLEEEEEEEEEPOOOOOOOOO SAAAAAM ;D ajd' posalji mi tel na PP, da te okrenem da se izdogovaramo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jun 7, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Dane,pogledaj od ACERBISA,ima nesto http://www.acerbis.com/p001_frontpage/frontpage.html kad udjes klikni na RIDER ACCESSORIS pa izaberi model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 7, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan ima ovaj. Nasao sam na ADV rideru, ima neki info.. Citao sam za neke da imaju odredjene probleme. Npr. kod Thora, ziperi imaju sklonost samootvaranja, a kod 661 ona ploca na grudima ime da se penje gore pa krene da udara u grlo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 10, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jun 10, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno ;D koliko te izasao transport, ako nije tajna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 10, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan zavisi koliko ce koma moci da popije, posle promene vremenske zone ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...