Bojan82 8655 Napisano Februar 7, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem 2 nova neotpakovana dzojstika za PS4. Odlicni,po mom iskustvu izmedju njih i originala koji kosta boga oca nikakve razlike nema.Sve perfekt funkcionise,baterija drzi 6 sati sigurno.Znam jer smo ja i burazer jednom igrali fifu ko manijaci i nije se nikom iskljucio.A ja sam mlatio ljude online u MK(i oni mene bogami). Cena 4000 komad. Tel 069/67-33-13 Bojan Ja sam u Vinci a saljem postexpresom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Februar 7, 2020 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ovi li su korisceni ili ne.Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Februar 7, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Nisu korisceni. Imao sam takva druga dva. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Februar 17, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Plavi prodat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano April 27, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...