sashac 8204 Napisano Februar 6, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena na popustu krajem sezone,za 13300,supruga ne stize ni jednom da je obuce bukvalno.Zimska postava,stvarno prelep dizajn,M velicina,svi protektori.Dajem je za 11000.AAjde,prilika da obradujete lepsu polovinu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10535 Napisano Februar 6, 2020 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Koje su zenine dimenzije? visina i tezina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 6, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Biker-Boy je napisao: Koje su zenine dimenzije? visina i tezina 166cm-65 kg.Moze to gore dole plus minus... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 8, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan auuuu,nema kavaljera ovde? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Februar 8, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moja zena nosi ovakvu jaknu. Za te pare nema bolja. Srecna prodaja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8209 Napisano Februar 8, 2020 Solo Rider, 3162 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, sashac je napisao: auuuu,nema kavaljera ovde? Čekaju "last minute" 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 8, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, BaneVuk58 je napisao: Čekaju "last minute" ce se nacekaju...Ovo je super cena,jakna je nova,uzivanje zagarantovano. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano Februar 8, 2020 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan evo ja sam kavaljer, vijam zeni jaknu, i cimnucu te kad ode fon koji sam turio u oglase danas... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 8, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, zlig0r je napisao: evo ja sam kavaljer, vijam zeni jaknu, i cimnucu te kad ode fon koji sam turio u oglase danas... e ajd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 7, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan evo taman za 8.mart...Ajmo muzevi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...