miksamgm 1068 Napisano Februar 6, 2020 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Vanucci kozna jakna br. 52 Perfektno stanje, doneta iz Nemačke Nazalost, meni je mala, pa mora na prodaju. Full protektori, ledja, laktovi, ramena i spoljasnji i unutrasnji. Jako kvalitetna, teska i vrhunska jakna od čistog telećeg box-a. Ja sam 190cm 90kg, meni je bas i kratka i tesna u ramenima, mogu da je zašniram, u struku je dobra. Odgovarala bi nekom do 180cm i 90kg tezine. Dogovor oko cene za ozbiljnog kupca. Jos slika na viber. Jakna je stvarno za svaku preporuku, perfektno očuvana i kupljena od kolege sa foruma. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Februar 9, 2020 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko zainteresovan, sportska cena... Da ja trazim veću. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Februar 12, 2020 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekog zanima a iz Beograda je, u nedelju dolazim do bgd, mogu da je ponesem da vidi i proba na licu mesta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 640 Napisano Februar 15, 2020 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 472 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko parica? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Februar 16, 2020 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan 100e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Februar 20, 2020 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da nikom netreba ili neodgovara ovako dobra jakna? Ja sam omasio velicinu za 3 broja. Ali to je moj problem. Ako nekog greje, nek se javi ovde ili na pm slobodno. Dzabe bacene pare a stoji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10609 Napisano Februar 21, 2020 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi uzo al smo skoro pa istih dimenzija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Februar 21, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Treba meni ali sad nemam pare. Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Februar 21, 2020 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Biker-Boy je napisao: Ja bi uzo al smo skoro pa istih dimenzija Nemoj, bice ti do pupka ko i meni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Februar 21, 2020 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, -Viper- je napisao: Treba meni ali sad nemam pare. Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Bitno je da ima neko zainteresovan, biće love Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Februar 21, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se.Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Februar 25, 2020 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...