Ignjatovic 0 Napisano Februar 4, 2020 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, kupio sam skuter pre 2-3 meseca i nakon nekoliko dana voznje primetio sam da sat ne broji km/h a stanje goriva,svetlo i kada ukljucujem migavce prikazuje. Kupio sam novu sajlu i zamenio ali km/h opet nije prikazivao. Da li znate u cemu je problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Februar 4, 2020 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Mozda u tabli? Jel si proverio osigurače? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Februar 5, 2020 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ti je otisao pinjon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...