Bokes 2997 Napisano Februar 4, 2020 Drug član, 1059 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Društvo zdravo, Opet imam jednu zanimljivu ponudu, pa ako neko traži nešto slično, eto prilike za sigurnu kupovinu. Imam za prodaju S10 u vakum pakovanju, duos, boja crna, uzet preko Telenora, i kod njih je u garanciji 2 godine. Uz telefon se dobija kompletna papirologija i fiskalni račun. Cena: tričavih 520€ Naravno, tu je i pomoć nosioca ugovora za ostvarivanje garancije, za ne daj Bože. Ja sam u Kraljevu, za lično preuzimanje može neka organizacija, koliko vreme i obaveze dozvoljavaju. Rad sam da izadjem u susret, popijemo kafu, proćaskamo i rešimo. U petak sam u BGD, pa mogu i da ponesem... Za detalje stojim na raspolaganju, možete se javiti privatnom porukom, pa ćemo se dalje dogovarati. Послато са MI MAX 3 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2997 Napisano Februar 8, 2020 Drug član, 1059 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Cene dole, svi to vole :-)Nova cena 510€Послато са MI MAX 3 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...