Gost Napisano Februar 1, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem dobro očuvanu 3XL touring jaknu PGS, "four season" namene, malo produžena. Jakna nema zimski ulozak jer sam isti zbog nekoriscenja vremenom negde izgubio. Poseduje tvrde protektore na podlaktici, laktu i ramenima, i meke na leđima. Podešava se oko ručnog zgloba, podlaktice, nadlaktice, struka i na donjoj ivici. Ima dva spolja džepa i unutrašnje. Napred ima dva luftera i pozadi jedan celom širinom preko lopatica. Uz jaknu idu na poklon i RST Slice XXL rukavice koje sam kupio na humanitarnoj licitaciji i iskljucivo idu uz jaknu vise kao poklon, ne prodajem ih. U odlicnom su stanju, kao nove. Slike nisu neke najbolje zbog svetla pa je bolje pogledati uzivo u Beogradu a tu se licno mogu i preuzeti stvari. Razlog prodaje: Stvari su mi trenutno prevelike a moram i ja u necemu da vozim tako da ih ne mogu zadrzati da stoje. Cena 70e fiksna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Februar 1, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Tel: 0652378629 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Februar 5, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Rukavice otisle u zameni za deo opreme koji je meni bio potreban da mi koristi. Sobzirom da jakna nema vise poklon uz sebe a potreban mi je novac nova cena 55 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Februar 5, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za kozne touring moto cizme broj 44 u vrlo dobrom stanju, isto kao i jakna sto je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5587 Napisano April 8, 2020 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Jel prodata jakna? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano April 8, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Otisla Jakna zaboravih da napisem, cizme nabavljene. Ide lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...