Evil_Zo 8 Napisano Maj 20, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Imam lijepe vijesti! Dakle ovako, NAJKASNIJE 19. Juna (tako pise u ugovoru) cu imati u dzepu (ili na racunu ) toliko cekane pare za moj, toliko cekani, novi motorin :fcab: :biker: Cim to meni lijepo stigne, isti dan, idem i uzimam bilo sta sto nadjem od sledece navedenog, a da kosta manje od 9000 eura: - Yamaha R46 - Yamaha R6S - Suzuki GSX-R600 iz 2005. Prvo cu gledati da nadjem nesto u salonima CG, da se ne bih zajebavao sa carinama, porezima itd. Ako mi to ne uspije onda ce da radi uvoz ili iz Srbije (Rodic, Sumar,...), a mozda jos vjerovatnije iz Dubrovnika jer mi je mnogo blize! Ali sve te uslove moram jos da provjerim jer sam ogranicen na 9000 eura. Sve je to lako, ali cu ja da sagorim do 19. Juna!!! :bouncefire: :bouncefire: :bouncefire: Ne mogu vise da izdrzim! Po cijeli dan sjedim i cekam, prso sam skroz!!! :jecaj: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Maj 20, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Ako nadjes R46 imaces kolekcionarski motor podesen prema Rossijevim instrukcijama. Citao sam test u kome je aposlutno dominantna nad obicnom R6. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 20, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ako nadjes R46 imaces kolekcionarski motor podesen prema Rossijevim instrukcijama. Citao sam test u kome je aposlutno dominantna nad obicnom R6. Ona je sada na akciji u Rodicu i najvjerovatnije cu bas nju uzeti jer me izadje najjeftinije. Nisam znao za to sto kazes, ja sam mislio da je jedina razlika u mehanici Termignoni izduv... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 20, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li razmisljao o Kawasakiu ZX-6R, 636? Nov kosta 8250e. Cini mi se da je on trenutno najeftiniji u svojoj klasi (CBR, GSXR, R6). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 21, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li razmisljao o Kawasakiu ZX-6R' date=' 636?...[/quote']Naravno :wink:, ali iz vise razloga sam odustao od njega. Prvo i ono sto me najvise nervira kod Kawasakija generalno je zavrsna obrada. Citao sam dosta testova i iskustava za taj motor i apsolutna vecina se zali da pri visokim obrtajima trosi dosta ulja (ljudi koji voze po stazi). Od svih setotica on je najbrutalniji i najtvrdji na amortizerima sto bas i nije pozeljno za cestovnu voznju. Jeste da on stvarno ima najbolju masinu (najjacu), ali to mi i nije toliko bitno, prevagalo mi je ovo za neudobnost, to ulje, zavrsna obrada itd. Ja bi u principu najvise volio Hondu (za mene savrsena po dizajnu, ciklistika je sjajna), ali mi je ona pre pre premala i najskuplja je (prelazi cifru koju posjedujem). Tako da mi je sistemom eliminacije ostala Yamaha koja je za nijansu ispred Suzukija na svim poljima. Suzuki dolazi u obzir jedino ako ne nadjem Yamahe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Maj 21, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan R6 nema amortizer volana koji je skoro moranje na tom motoru. Ne znam da li su ga stavili na R46, ali ako nisu imaj u vidu da je nervozan u voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 21, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li razmisljao o Kawasakiu ZX-6R' date=' 636?...[/quote']Naravno :wink:, ali iz vise razloga sam odustao od njega. Prvo i ono sto me najvise nervira kod Kawasakija generalno je zavrsna obrada. Citao sam dosta testova i iskustava za taj motor i apsolutna vecina se zali da pri visokim obrtajima trosi dosta ulja (ljudi koji voze po stazi). Od svih setotica on je najbrutalniji i najtvrdji na amortizerima sto bas i nije pozeljno za cestovnu voznju. Jeste da on stvarno ima najbolju masinu (najjacu), ali to mi i nije toliko bitno, prevagalo mi je ovo za neudobnost, to ulje, zavrsna obrada itd. Ja bi u principu najvise volio Hondu (za mene savrsena po dizajnu, ciklistika je sjajna), ali mi je ona pre pre premala i najskuplja je (prelazi cifru koju posjedujem). Tako da mi je sistemom eliminacije ostala Yamaha koja je za nijansu ispred Suzukija na svim poljima. Suzuki dolazi u obzir jedino ako ne nadjem Yamahe. Ma Honda je Honda, to stoji. A sto se tice Kawe 636, raspitaj se malo bolje kod nekoga ko je ima. Znam par ljudi i svi su zadovoljni. Pitaj Paunrossija, on je kupio novog prosle godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Maj 21, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan U salonu u NS nowa R46 koshta 8300e. Isplati se. Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 21, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan U salonu u NS nowa R46 koshta 8300e. Isplati se. Srecno! Bas na nju i ciljam ako ne nadjem nesto u CG, ali ce mi malo predstavljati problem da je registrujem na HN table (carine, cuda)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 21, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan R6 nema amortizer volana koji je skoro moranje na tom motoru. Ne znam da li su ga stavili na R46' date=' ali ako nisu imaj u vidu da je nervozan u voznji.[/quote']Samo Suzuki GSX-R600 ima serijski amortizer volana. Ostali 600ccm nemaju (nema ni R46). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Maj 21, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam odlepio za Kawasakijem 636, ali ako treba da biram izmedju R6s i R46 pre bih se odlucio za onu prvu. Jeste da je R46 limitirana serija i da je malo jaca i bolje uradjena, ali izgled... :? na sta li to samo lici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 21, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam odlepio za Kawasakijem 636' date=' ali ako treba da biram izmedju R6s i R46 pre bih se odlucio za onu prvu. Jeste da je R46 limitirana serija i da je malo jaca i bolje uradjena, ali izgled... :? na sta li to samo lici [/quote']Slazem se, ruzna je kao noc! :? Ali jedino nju imaju na lageru i na snizenju je, a za R6S moram da cekam do 3 nedjelje :cry:, a stvarno vise nemam zivaca, poludjeh i ovako! ](*,) :bokser: :bouncefire: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 21, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Narucis sada i taman dok ti "legnu" pare na racun ona stigne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 21, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Narucis sada i taman dok ti "legnu" pare na racun ona stigne. Palo mi je i to na pamet ali mislim da mora da se plati nesto unaprijed :cry: :crybaby: :crybaby: :crybaby: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 21, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti se R6s vise svidja od R46 zasto ne bi sacekao te 3 nedelje kad si vec cekao toliko? P.S. Ja sam radije hteo da kupim 900rr nego ZX-9r ali nisam mogao da nadjem 900rr za te pare dok sam Kawu dobio u extra stanju ispod cene i nisam hteo da cekam. Ko zna koliko bi trebao da cekam na Hondu a ti imas da sacekas samo 3 nedelje i sigurno ce stici. Medjutim, presao sam 1000km za 7 dana voznje i cini mi se da se uopste nisam zajebao sto nisam sacekao 900rr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 21, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Meni je najljepsa Yamaha R6 u plavoj boji Ali posto nje vise nema, sasvim mi je svejedno sta cu, samo da sto prije sjednem na bilo sta Ko zna, mozda i meni legne R46 kao sto je i tebi Kawa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 21, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno se nadam da ce biti tako i da ces biti prezadovoljan onime sto budes kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengur 0 Napisano Maj 21, 2006 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: beograd/SRBIJA Prijavi odgovor kao problematičan Kada imas pare u dzepu(na racunu)veruj mi boklje cekaj i dobro razmisli,jer bolje sad 3 nedelje nego da se kajes posle....!!!! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 22, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Zo, a pitaj nekog(svakog) vlasnika Yamahe, da li mu motor trosi ulje? Dodaj meni novog gixera pa ce da trosi ulje. A naravno nece ga trositi ako ga budes vozio kroz strahinica-bana . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 22, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Zo' date=' a pitaj nekog(svakog) vlasnika Yamahe, da li mu motor trosi ulje? Dodaj meni novog gixera pa ce da trosi ulje. A naravno nece ga trositi ako ga budes vozio kroz strahinica-bana .[/quote']Ne spominji mi Strahinjica Bana, jedva cekam da se preselim... A znas i sam da necu ja to bas tako voziti :twisted: Ima da pije ulje... samo tako... :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 27, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Danas je placen i narucen... Kupio sam Yamahu R46 !!! :bouncefire: :bouncefire: :bouncefire: Izasla me 8717 eura. Nasao sam je u Podgorici, tako da nema zajebavanja oko uvoza, carina, itd. Samo registrujem i vozim Treba da stigne za desetak dana (ne znam kako cu prezivjeti do tada, lose mi je ) Cim stigne, otvaram novu temu sa slikama (mnooogo slika :mrgreen:), utiscima itd. Tamo mozete slobodno da mi cestitate E sada samo treba da zabavim sebe nekako da ne mislim o tome, da ne umrem u narednih par dana :jecaj: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Maj 27, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore, doooobar izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 27, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Maj 27, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uuu svaka cast majstore Uzmi pjani se ovih 10ak dana da ne mislis na to, poslije ionako nema pica [-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Maj 27, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan poslije ionako nema pica [-X Sta bre posle nema pica ja samo cekam da stigne motor pa da vodi u birtiju inace me bas briga i da je kupio pocket-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...