Rober 25 Napisano Maj 31, 2008 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Vozdovac Motocikl: Kawasaki GPZ500s Prijavi odgovor kao problematičan Posto mi se izjalovila varijanta da pazarim dobrog CTX, ako ima neko neku ponudu za ocuvani cross (marka nije presudna) samo da valja.Do neke cifre od 750 evropskih jedinica.Bitno je da sve radi.Neki japanac starijeg godista.....Znam da nisu neke pare al` mozde se nadje nesto......Treba mi hitno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Maj 31, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Računaj da ako kupiš motor za te pare da ćeš morati još puno para da ostaviš majstoru za popravke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 692 Napisano Maj 31, 2008 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan pozz.kupi moj XT 550 ,extra je ali nije ocarinjen.vozas se dok ne skupis kintu za carinu i registraciju.pogledaj oglas pod Yamaha XT 550 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Maj 31, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja motor za tebe Suzuki TS125 jedino sto je preko tvog iznosa...... :( :( :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Maj 31, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Sta je bilo sa CTX-om? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 31, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ima moj drug lepog RM-a 250 za 800e.. Javi ako te zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rober 25 Napisano Jun 1, 2008 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Vozdovac Motocikl: Kawasaki GPZ500s Prijavi odgovor kao problematičan CTX-je daleko od stanja koje mi je najavljeno, tako da je otpao kao solucija.Pa kontam za cenu dobrog , mogu da nadjem i neki kulturniji motor da posluzi. 2 miki 125-pusti neki podatak,sliku, ako moze nije ni ta cifra toliko nedostizna. 2 mito-maniac-koliko to preko iznosa? 2 balkanlover70-koliko bi trebala da izadje carina,ako si proveravao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...