Jump to content

Moto Zajednica

POZZ za sve

Recommended Posts

• U prolazu, 8 postova

Vec par meseci sam clan BJBa ,ali sam sve pratio iz "senke",pa resih i da se ozvanicim...Inace povod posete ovog sajta je uzrokovan mojim padom pocetkom februara ove godine. tresnuo sam na sred terazija jer jer je taksista ispred mene bez migavca presao u moju traku,a onda sve klasika - naglo kocenje ,proklizavanje (februar - hladan asfalt) i naravno pad. Ono sto sledi je zanimljivo - drugi taxista staje iza mene na sva cetri izlazi iz kola i pomaze mi da podignem motor i da dodjem sebi,dok njegov kolega nestaje u daljini. Posle krace konverzacije dao mi je vizitku BJBa ,tako da ako procita ovu poruku - hvala mu ! Epillog pada je polomljeno stopalo na dva mesta koje i sada malo zeza i par poderotina,ali i clanstvo na ovom forumu :)))

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 8 postova

"P.S.

Da nije taj taksista bio Vuja? Ovaj koji ti je dao vizitku?"

malo sam bio konfuzan u tih par trenutaka ,a i bol u stopalu je bio bas jak ... nismo se predstavili jedan drugom ,ali decko je imao neku "bradicu" - skroz kratko osisan i cini mi se da je vozio neko bordo vozilo npr. Dacia Logan - toliko me sluzi pamcenje ....a sto se tice "krivca" - neka bela vektra i to je to :)

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

"P.S.

Da nije taj taksista bio Vuja? Ovaj koji ti je dao vizitku?"

malo sam bio konfuzan u tih par trenutaka ,a i bol u stopalu je bio bas jak ... nismo se predstavili jedan drugom ,ali decko je imao neku "bradicu" - skroz kratko osisan i cini mi se da je vozio neko bordo vozilo npr. Dacia Logan - toliko me sluzi pamcenje ....a sto se tice "krivca" - neka bela vektra i to je to :)

izgleda da je bio vuja,lici na njega,isti auto,ososan,,itd itd... :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja