SOLARIS 0 Napisano Maj 30, 2008 U prolazu, 8 postova Lokacija: NBGD Prijavi odgovor kao problematičan Vec par meseci sam clan BJBa ,ali sam sve pratio iz "senke",pa resih i da se ozvanicim...Inace povod posete ovog sajta je uzrokovan mojim padom pocetkom februara ove godine. tresnuo sam na sred terazija jer jer je taksista ispred mene bez migavca presao u moju traku,a onda sve klasika - naglo kocenje ,proklizavanje (februar - hladan asfalt) i naravno pad. Ono sto sledi je zanimljivo - drugi taxista staje iza mene na sva cetri izlazi iz kola i pomaze mi da podignem motor i da dodjem sebi,dok njegov kolega nestaje u daljini. Posle krace konverzacije dao mi je vizitku BJBa ,tako da ako procita ovu poruku - hvala mu ! Epillog pada je polomljeno stopalo na dva mesta koje i sada malo zeza i par poderotina,ali i clanstvo na ovom forumu )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Maj 30, 2008 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan prijavljivanjem si ucinio pravu stvar! pozz i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 30, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! steta sto neupamti broj od tog drugog taksiste koji je krivac za tvoj udes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Maj 30, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Maj 30, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 30, 2008 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 31, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! P.S. Da nije taj taksista bio Vuja? Ovaj koji ti je dao vizitku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 31, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SOLARIS 0 Napisano Maj 31, 2008 U prolazu, 8 postova Lokacija: NBGD Prijavi odgovor kao problematičan "P.S. Da nije taj taksista bio Vuja? Ovaj koji ti je dao vizitku?" malo sam bio konfuzan u tih par trenutaka ,a i bol u stopalu je bio bas jak ... nismo se predstavili jedan drugom ,ali decko je imao neku "bradicu" - skroz kratko osisan i cini mi se da je vozio neko bordo vozilo npr. Dacia Logan - toliko me sluzi pamcenje ....a sto se tice "krivca" - neka bela vektra i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 31, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan "P.S. Da nije taj taksista bio Vuja? Ovaj koji ti je dao vizitku?" malo sam bio konfuzan u tih par trenutaka ,a i bol u stopalu je bio bas jak ... nismo se predstavili jedan drugom ,ali decko je imao neku "bradicu" - skroz kratko osisan i cini mi se da je vozio neko bordo vozilo npr. Dacia Logan - toliko me sluzi pamcenje ....a sto se tice "krivca" - neka bela vektra i to je to izgleda da je bio vuja,lici na njega,isti auto,ososan,,itd itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...