KTM+A 555 Napisano Maj 30, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan MISLIM KATASTROFA SIGURNO NEMA ZNAK STOP U JEDNOSMERNOJ ULICI KAD VOZIS U KONTRA SMERU TO JES NEMA NI JEDAN MOMKU SVE NAJBOLJE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 31, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Moju statistiku za ludacke poteze u voznji josh uvek drze PA tablice...RU su sledece, pa zatim SM... Amin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Maj 31, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je žena vozila auto onda se krivac zna... > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jun 2, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan i ja glasam za PA table :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Jun 2, 2008 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan dečko se slupao i povredio, a vi polemišete generalizujete sa kojih su registarskih područja i kojeg su pola loši vozači.. čitajući vaše postove nameće mi se zaključak da gomila naših drugara, članova foruma, sa navedenih registarskih područja uopšte ne zna da vozi motore, zar ne..!? stereotipi su čudna stvar.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 43 Napisano Jun 2, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan čitajući vaše postove nameće mi se zaključak da gomila naših drugara, članova foruma, sa navedenih registarskih područja uopšte ne zna da vozi motore, zar ne..!? stereotipi su čudna stvar.. .i automobile...eto ja sam iz RU podrucja,ali odma` pored Batajnice..vrlo cesto sam u Bg...ovo moze da vazi za vozace koji dolaze iz udaljenih mesta u Sremu tamo negde blizu SM,NS,SA.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 970 Napisano Jun 2, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa u pravu si Bojane P, nije ni tema ni mesto. Doduse, moram priznati da postoje neke zakonitosti. Gradski vozaci su obicno agresivniji, narocito Beogradjani, a sto veca vozila voze to su obicno bolji i vestiji. Motoristi sa iskustvom su obicno brzi u proceni i reakciji od vozaca kola, ako su uz to jos talentovani, to je dobra kombinacija. Oni koji vise voze po otvorenom su verovatno vestiji van grada ali ne mora da znaci. Ima ljudi koji jednostavno nisu ni za kola ni za motor. ma ni za kolica na pijaci;) Ali znaci jedna stvar definitivno: LJUDSKA GLUPOST i bezobzirnost su NEPRREVAZIDJENI! To nam je jasno na svakom koraku, kad vidimo parkirana vozila na pesackim prelazima ili putevima za bicikliste ili invalide. Kad vidimo kako kreteni jure u 1 smeru u suprotnom pravcu. kad zablokiravaju na raskrsnicama pogled u obe strane koje seku raskrsnicu..... Mi smo kao narod jedna sebicna banda kojoj treba podhitno batina da se opameti. A to da li neko nosi ili ne nosi kacigu, sto se uzbudjujete, njegova je glava u pitanju. To ga ne cini ni boljim ni losijim covekom;) Niko nije toliki altruista. Samo se foliramo. Cemu moralisanje? To je kao kad cim izadjete iz crkve udarite coveka do sebe koji vam je stojao na cipeli a niste hteli unutra da mu kazete jer se plasite Boga ili izigravate vernika. Cuvajte vi svoju glavu a ucite na iskustvima onih koji nisu toliko pametni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha 22 Napisano Jun 3, 2008 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Pasat je pravio polukruzno u raskrsnici, znaci dolazio je Njegosevom od Smiljaniceve ulice i na raskrsnici sa Alekse Nenadovica resio je da se okrene za 180 stepeni. Dukati je dodao gas negde u visini Costa caffea, ocigledno ga vozac pasata nije video. Vozac pasata kriv 100%! Moj komsija je video celu stvar iz Coste! Vozac Dukatija je nosio kacigu na laktu, polomljen mu je nos i poprilicno je izgreban i ugruvan, verovatno ce se oporaviti bez problema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2338 Napisano Jun 3, 2008 Vlasnik sajta, 5413 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan A to da li neko nosi ili ne nosi kacigu, sto se uzbudjujete, njegova je glava u pitanju. To ga ne cini ni boljim ni losijim covekom;) Niko nije toliki altruista. Samo se foliramo. Cemu moralisanje? Pa sad, ne bih se slozio sa tim. Humano je ukazati nekome na gresku koju cini, a koja ga moze skupo kostati. A i to na stranu skroz, taj baja sto vozi bez kacige je opasan po ostale u saobracaju, pa i za mene koji mu savetujem da nosi kacigu, zato sto kad ne nosi kacigu nema ni vizir koji ga spasava od bubica i ostalih letecih sranja koja mu mogu upasti u oko ili tresnuti po glavi (setiti se kamencica itd), posle cega taj isti baja NE VIDI bas kako bi trebalo i time MENE i ostale ugrozava. Prosto ko pasulj. Tog baju to cini neodgovornim, pa samim tim donekle i losim covekom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 970 Napisano Jun 3, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Moguce. Ja ipak mislim da generalisanje ne vodi niccemu. Pa ni ovakvo. Osa moze da ujede i biciklistu koji vozi pored puta, dve plavuse koje jurcaju u kabrioletu, kamen moze da uletii i kroz otvoren prozor u kola......Nasim kolima i motorima izbacujemo kamenje koje u gradu moze da pogodi pesake u oko, glavu..... I svi oni mogu da naglo skrenu levo ili desno i da naprave problem. Nisam siguran da se %-ualno mnogo udesa desilo zato sto je neko izgubio kontrolu nad dvotockasem od muva, osa i kamenja. Da je tako u svim USA drzavama bi bilo obavezno nosenje kacige...ili u Evropi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha 22 Napisano Jun 3, 2008 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Da je tako u svim USA drzavama bi bilo obavezno nosenje kacige...ili u Evropi. Zar nije obavezno? Ajd u Americi, oni su uvek nesto posebni, ali u Evropi me cudi da kaciga nije obavezna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Osa moze da ujede i biciklistu koji vozi pored puta, dve plavuse koje jurcaju u kabrioletu, kamen moze da uletii i kroz otvoren prozor u kola......Nasim kolima i motorima izbacujemo kamenje koje u gradu moze da pogodi pesake u oko, glavu..... I svi oni mogu da naglo skrenu levo ili desno i da naprave problem. Nisam siguran da se %-ualno mnogo udesa desilo zato sto je neko izgubio kontrolu nad dvotockasem od muva, osa i kamenja. slazem se i vazno je da je vozacu ducatia lakat ostao zasticen i nepovredjen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...