Peacemaker 0 Napisano Maj 28, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Motor je u ODLICNOM stanju, mazen pazen,servisiran...1984 god., 750 ccm, 59 KW, 6 brzina, otvoreni izduvi... sportski motor zarobljen u telu copera. Motor za sve prilike. Startan, pouzdan, udoban, lep. Nije vise registrovan (odjavljen, vracene tablice). Cena je fixna 2000 jura. Ko hoce da se cenjka onda 2200 jura. Broj telefona mi je 064 812 64 32 Igor mi je ime pa izvolite... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Maj 29, 2008 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motorčina, jednom recju! da nisam upazario ovu Nighthawk 450, kebao bih tako nešto Srećno sa prodajom, brzo će to da ode... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Jun 1, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Motorčina, jednom recju! da nisam upazario ovu Nighthawk 450, kebao bih tako nešto Srećno sa prodajom, brzo će to da ode... Nije mi jasno, rece mi brzo ce da ode... :D Prodje vec 3 dana :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Jun 5, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Jos nije prodat. Pozurite... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Jun 10, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Jun 18, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...