Ivan x 69 Napisano Maj 27, 2008 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju sam bio sa nekim drustvom pokraj Ribnice(kod Mionice) na rostilju i veoma mi se svideo put do tamo,sama priroda pa i mogucnost razonode u vidu voznje po reci... Zato odlucujem da ponedeljak odvojim za celodnevnu avanturu do Ribnice...Naravno,ovaj put nosim sa sobom jos 1 par opreme jer planiram voznju po reci i krecem zaobilaznim putevima.(kroz sume,makadam,rizlu-koliko god je moguce van asfalta) Dakle,polazim iz Ljiga i ulazim u Velisevacku sumu... Evo i 2 pogleda na Velisevacke predele... Posle uvek zanimljive voznje po sumi izlazim kratko na Valjevski put koji me vodi do Vrujaca... Odlucujem da odem do Vrujcanske cesme,napijem se banjske vode i tu i odmorim... Posle kraceg odmora,odlaska na bazen,setnje po Vrujcima i obilaska lokalnih kafica-krecem dalje... Usput nailazim na momka sa Dominatorom-skidamo kacige i slede komentari:"pa ja tebe znam!"Ispostavilo se da se znamo iz srednje skole...Predlazem da krene sa mnom do Ribnice-ali on zuri na posao,pa se uz razmenu telefona i planova za neke zajednicke ture u buducnosti pozdravljamo i ja nastavljam prema selu Pasrtic... Ubrzo stizem u Pastric i tu nastavljam da uzivam u pravoj enduro voznji... Evo i par pejzaza iz Pastrica... I onda stizem u Ribnicu...Posle 10-ak minuta odmora i fotografisanja palim motor i krecem u obilazak predela oko reke,a zatim krecem i koritom reke… http://www.youtube.com/watch?v=_KbiOkANaLs Spusta se noc i ja lagano krecem ka Ljigu... Usput ponovo svracam u Vrujce na pice-iscrpljen ali zadovoljan iskoriscenim majskim danom. Oko 22h stizem u Ljig,prozdirem sve iz frizidera i opet...u kafic na pice-iscrpljenost je nestala i zamenila je pozitivna energija. Sve u svemu... Ruta za uzivanje-preporucujem je svim ljubiteljima prirode. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Maj 27, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je, da voliš čist motor, ali nemoj da preteruješ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ribnica je prelepa,ja sam bio prosle godine.....i jako je lepo...dali si bio i na kumovoj cesmi?to je ispred manastira sa leve strane,hladna voda ko led i deeeeebela hladovina,za rostilj dusu dalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Maj 28, 2008 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan ribnica je prelepa,ja sam bio prosle godine.....i jako je lepo...dali si bio i na kumovoj cesmi?to je ispred manastira sa leve strane,hladna voda ko led i deeeeebela hladovina,za rostilj dusu dalo Jesam...lepo mesto-tu pored ima cak i furuna za pecenje...praseta npr. ;D Samo...mislim da je to mesto rezervisano za ljubavne parove-kada sam tamo stigao bili su neki golubcici-ali sam ih oterao umilnim zvukom XR-a... ;DMislim da cu sledeci put da povedem neku devojanu-da uzivanje bude potpuno. Inace...voda je hladna ko` tastina dusa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Maj 28, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Inace...voda je hladna ko` tastina dusa ;D Ovo mi se najviše svidja! Koja je razlika izmedju prasetine i tašte? Nema je. Obadve su najbolje ladne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano Maj 28, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne slike,prelepa priroda. Ako moze neka mapa puta(moze i sa ovim programom,odlican je) http://www8.garmin.com/software/MapSource_6137.exe http://www.garmin.co.yu/files/SCGRv16.exe Unapred zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan lepa voznja a za prirodu nema sta da se kaze slike govore svoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Maj 30, 2008 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne slike,prelepa priroda. Ako moze neka mapa puta(moze i sa ovim programom,odlican je) http://www8.garmin.com/software/MapSource_6137.exe http://www.garmin.co.yu/files/SCGRv16.exe Unapred zahvalan. Skinuo sam ovaj program,ali ove rute nema na mapi... Jbg.ipak su to seoski(sumski putevi)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vodeni Zeka 18 Napisano Jun 3, 2008 U prolazu, 49 postova Lokacija: NBGD- Blokovi Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan E jesi ga ulashtio , svaka ti cast! Pa svaki dan tako i ne moras ni da peres motor( ni noge....) ;D! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...