saxi 579 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Shoei XR 1000 nije uopste flip up kaciga, a sto se tice Caberga....nanese me put do Gevare i ja svratim i bas se razocaram.Cena u radnji je bila 22400 dinara a ne 21400 koju dobih preko telefona (a 2x sam pitao da potvrdim), a od velicina imaju samo XXL i XL sto mojoj maloj glavi ne odgovara, a ni na oko mi nije bas kao Nolan N-103 ili N-102 (mislim na zavrsnu obradu).U svakom slucaju sutra se ide u kupovinu u Pesti.Sve cu fino da isprobam ali vec sam se poprilicno zagrejao uz pomoc vasih saveta da to bude Nolan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Maj 30, 2008 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Odluka pala, kupio sam 2x Nolan N-102 sa sve Basic Kit-ovima,kablom i Intercom-om i moci koji tamo rade su za primer kako treba da izgleda kupovina i kako da ostavite gomilu para sa osmehom na lice.Kad vidim kako to ljudi rade maximalno u sluzbi kupca dodje mi da odem do onog Teletrade i napljujem one neobrazovane majmune najstrasnije Prvo sam otisao do predstavnika za Caberg i Arai, ljubazni ljudi mi sve fino pokazase, samo od Flip up kaciga imaju 5 razlicitih modela i gle cuda i velicine za iste al mi se zavrsna obrada bas i nije svidela.Na 5 minuta od njih je Euromotor (Madjarski predstavnik za Nolana,X-Lite,Schubertha,Spyke...).Maximalno su mi bili na usluzi, birao sam slemove za mene i devojku 2 sata.Hteo sam N-103 da uzmem al mi kalup nije bio odgovarajuci pa sam se bacio na 102 i pazario sam na kraju modele Target N-102 i Secret N-102 koji su kod nas preko 300 evra za 280 evra Dadose mi popust u startu na kacige i Intercom 5%,za basic Cit-ove 10% pa su me kacige tako kostale po 270 evra.U tu cenu je uracunato 20% Afe (poreza-PDV za koji su mi popunili papire da bih dobio i tu neku kintu natrag).Sve vreme su me nudili picem, dovlacili iz magacina ranorazne modele i velicine, pa sve to po nekoliko puta i na kraju mi besplatno montirali i mikrofone i sluske i ukljucili Intercom da mi pokazu i provere dal sve to lepeo funkcionise.Prezadovoljan sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ucesnik 1 Napisano Maj 30, 2008 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao Nolan 102 i uopste nisam bio zadovoljan. Mehanizam se rastelovao za 1 sezonu, preko 100 km vec susti, a na 120 ili vise da ne pricam. Sada imam BMW i ne mogu da verujem koja je razlika. Mislim da ne vredi te pare. Video sam i N103 nisam osetio neku razliku osim kozmetickih promena. Sto se tice komunimkacije ne cuje se lose, mada sam uvek imao problem da u rukavicama pogodim srednje dugme. A kupio sam flip up zato sto je kao prakticno, uvek sam je koristio kao integralnu, probao da vozim podignuto i nesto mi nije prijalo. Mozda da probas N84 ima i ona komunikaciju, a integralna je. Za Caberg nemam pojma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...