Niske 177 Napisano Januar 4, 2020 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre od prilike 20 - 25 dana u Bulevaru Kralja Aleksandra kod broja 518 se dogodila saobraćajka u kojoj je učestvovao i kolega sa motorom. Tom prilikom je kolega ostavio ( zaboravio ) kacigu. Ako se neko prepoznaje ili poznaje kolegu koji je zaboravio kacigu neka mi se javi na 063 247 159, da mu pomognem da ponovo dođe u posed svoje kacige. Za ovo sam saznao tek danas (04.01.2020.) pa zato tek sada ovi i pišem. Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16327 Napisano Januar 4, 2020 Integrisan, 9394 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan U sunac mu, pa to blizu mene.... kako je tu imao saobracajku nije mi jasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 177 Napisano Januar 5, 2020 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam nikakve detalje, samo sam saznao da je motociklista tokom uviđaja ostavio kacigu koju je kasnije zaboravio. Zato sam i postavio temu, da bi kaciga bila vraćena vlasniku. Inače, to je i moj komšiluk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...