Jump to content

Moto Zajednica

Nedelja 01.06. - Moto trke u Kraljevu

Recommended Posts

• Drug član, 1359 postova

Trkacka staza oko koje ima betonskih kanala  :o??? ??? ??? a ,jel bilo bar slozenih bala sena ili slame oko tog kanala :o ??? ??? ???, tamo nikad nisam bio i nisam vozio motor 280 km/h ali takvu stazusa betonskim kanalima treba zatvoriti  ??? ??? ???

Saucesce porodici i prijateljima poginulog :'(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 4434 postova
  • Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори

Uvek kad neko od nas trkace pogine van staze je tragedija,a da ne pricam kad se to desi na stazi.Moje iskreno saucesce porodici i prijateljima.

I nije kriva drzava u kojoj zivis.Zar nevidis da ja vozim na stazi koja je okruzena betonskim zidovima,a zivim u bogatoj Kanadi.Kad je auto od 400 ks i 1000kg udari ne pomera se tako lako,e pa mozes zamisliti sta ce biti kad je udari motor ili vozac.Mi smo ovde imali stazi i vlada provincije je uzela zamljiste da bi izgradili standbeno naselje s obecanjem da ce izgraditi u roku 5 godina novu.20 godina kasnije nista se ne dogadja.Nitko nece da da zemljiste za dz da bi se zigradila staza.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja