Ns rider 0 Napisano Decembar 30, 2019 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi,zanima me vase misljenje i iskustva o Kawasaki zx6r 636 2003-2004-2005 dal su kvarljivi,skupi delovi itd? ili ipak neki drugi R,neku drugu marku motora do 2500-2700e.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2039 Napisano Decembar 30, 2019 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas novac i A kategoriju, odgovor je da!Kupi!;-)P.S. Molim te procitaj pravila foruma i predstavi se.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 30, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan sa fabrika auspuhom zvuk bolji od ostalih erova,malo bolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5391 Napisano Decembar 30, 2019 Drug član, 1597 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan moj savet - prvo idi i probaj jedan .. to je toliko mali motor da je to strasno.. bas trebas da budes zesce sitan lik da se na njemu osecas lepo ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2610 Napisano Decembar 31, 2019 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako motor je malen, da, ako si preko 175cm, izgledaces smesno na njemu. Kao da si na 125-ici. Moj kum ga je vozio oko dve god. Nije imao nekih problema. Odrzavanje, kao I svakog R-a Lanac, I gume jede. Doduse, on ga nije stedeo. Potrosnja, kako vozis. Od 5-13lit. Konkretno ovaj je bio 2007, ali mislim da je masina slicna. Meni su kocnice bile jedino malo slabasne, ali kad naucis ok je.Kao sto je kolega spomemuo, sa fabrika auspuhom ima ekstra zvuk. Nema potrebe da stavljas drugi. Osim, ako neces da budis komsije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...