Kopanja 0 Napisano Decembar 29, 2019 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se.Novi sam na forumu pa se nisam predstavio. Ranko iz B.Luke.Ne mogu se pohvaliti sa nekim zavidnim iskustvom sa motociklima. Volim krosere i enduro motocikle što je u skladu sa mojom jakom vezom sa šumom i planinom(šumarski inženjer). Onjavio sam ovu temu na forumu vezanu za dr 650 jer bi volio da riješim problem paljenja,kao što sam prethodno naveo stradao je bendiks,a kako je on skup i rijedak na tržištu,došao sam na ideju da kupim donji dio mašine koji pali na kurblu i odnesem majstoru da mi to ugradi. Dakle pitanje je dali je to ostvarivo,pošto na prvu mašine izgledaju isto izuzev tog mehanizma paljenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2894 Napisano Decembar 29, 2019 Ne silazi, 4996 postova Prijavi odgovor kao problematičan Машине су исте, недостаје само систем за курблу. Треба да знаш да паљење DRa 650 на курблу после жустре вожње у шуми није уопште пријатна ствар. Понекад знају да доџу и сузе на очи од муке и умора.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopanja 0 Napisano Decembar 29, 2019 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Hvala prijatelju. Kada ovo prebacim,objaviću iskustvo na forumu. Pozitivno ili negativno,vidjećemo. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Decembar 29, 2019 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Ni malo jednostavan zahvat. Bolje skupi lovu i kupi bendix, ovako i ako se uspesno uradi sto kaze Krokodilo moze da bude veoma bolno u pravom smislu reci. Pozz i srecno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopanja 0 Napisano Decembar 29, 2019 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,ide zima,imam vremena da još razmislim. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...