Kopanja 0 Napisano Decembar 29, 2019 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Imam suzuki dr 650 koji pali na alneser,međutim riknuo je bendiks. Pošto je bendiks skup u p.m. odlučio sam da kupim donji dio mašine sa mehanizmom na kurblu od drugog dr-a. Pitanje je dali neko zna na koje sve probleme mogu naići prilikom ovog posla i dali je to uopšte izvodljivo,(predpostavljam da će biti problem i sa strujom). Unaprijed zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 29, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Odeš lepo u prvu temu na ovom forumu ( Predstavljanje članova ) pa se lepo predstaviš ( ko si, šta si, odakle si, kakvog iskustva imaš, šta si vozio do sada i slično ) , pa onda možeš očekivati neki odgovor, pomoć . Meni je lično glupo da pomažem nekom o kome ništa ne znam ( kao da objašnjavam zidu ). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...