uff 13 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znaci moze na zadnjem ali OPREZNO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Maj 26, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mišeluk je mesto za zadnjak već 20 godina, i neće sigurno prestati to da bude zato što vi smatrate da tako treba. A shvatite, motorciklizam podrazumeva sve offroad, touring, stunt, moto skupove i još štošta. Nemojte nepotrebno izbacivati stvari koje vam se ne sviđaju zato što su po vama nebetbedne, pa ako si dovoljno velik krkan nebezbedno je i da sedaš uopšte na motor a kamoli da voziš zadnjak, jel? A ovo sa pistom, no comment, ja bi samo volio da mi neko pokaže tu pistu i nema frke, premestićemo tamo mišeluk Ako nesto traje ne znaci da valja nego da niko ne mrda prstom da se to resi, sudija na sudjenju kada je uzimao iskaz od mene povodom saobracajke koja se meni desila na miseluku (motorom me udario tip u motor) nije mogao da dodje sebi kad je shvatio kolikim se brzinama gore vozi. A rodjen u Novom Sadu i ima bar duplo vise od 20 godina, koliko se na miseluku divlja. Problem raste iz dana u dan jer pre 20 godina su Roda, Marko, Leo, Cirkus i ostali dobijali cuske od policajca ako stave glasne auspuhe, oduzimali su im motore akonto provere po mesec dana i redovno ih zvali na informativne razgovore gde je padala tortura. Tada na peltji nije bio tako intezivan saobracaj motori su bili slabiji a jace modele je retko ko imao. Danas je intezitet saobracaja mnogo veci, ima mnogo vise motora koji su mnogo jaci i sve vise neiskusnih kojih ih voze umisljajucu da su Rosi i ekipa. Sta je to sto bi opomenulo ljude tamo da nisu sami na miseluku, treba li neko da pogine i da pri tom nedaj boze ubije neku porodicu u kolima koja se vraca kuci sa vikenda?! Ja licno zadnjak ne osudjujem i ostale vratolomije cak sta vise volim da vidim takve stvari al ne na javnom putu. Vise puta sam zatekao sebe na miseluku u kolima kako gledam u retrovizoru tipa dok mi se prblizava na zadnjem i razmisljajuci da li je majstor ili pocetnik da li ce me izbeci ili ukociti ili se zakucati u mene. Zasto bih ja ili bilo ko drugi morao da razmisljam o tome dok vozim preko miseluka?! Ako se ne varam postoji u Kovinu pista pa tamo moze da se radi sta god ko pozeli, rado cu i ja tamo otici da malo ucim i vezbam kad budem za to osetio potrebu i ka budem spreman da isfinansiram rizike takve voznje. Mada kako vidim ovde ima dosta onih koji opravdajavu pocenik+GSXR1000+voznja dve, tri nedelj = Vezbanje zadnjaka na javnom putu, ja se izvinjavam sto ne razmislajm ispravno i nekome prigovaram al ovo je za mene ludost ravna krivcnom delu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ma filozofija foruma je odlicna, tu nema sumnje ali stvar je predociti ljudima posledice i rizike pojedinih radnji sa motociklima kao i savete za bezbednije izvodjenje istih kad su se vec odlucili da ih uce i izvode, a ne kategorizovati i etiketirati ljude jer 'mi' mislimo da te stvari nisu u redu. treba izneti sve pozitivne i negativne stvari, edukovati ljude i pustiti ih da sami odluce a ne nametati svoju volju. druga stvar lalajko jednom rece da smo mi izgubljena generacija i da treba obratiti paznju na mladje narastaje i mislim da je u pravu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 652 Napisano Maj 26, 2008 drkadzija, 1232 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Sve koji divljaju po saobraćaju bi osudio na 2 sata dnevno gledanja "live to ride, ride to die" pa recite slobodno da sam idiot i da popujem. Dajem sebi za pravo da to činim posle 15 godina vozačkog staža na 2 točka ( i dalje ne tvrdim da znam da vozim) jer sam izgubio previše prijatelja u takvim vožnjama. Ako samo 1 klinac shvati da je to pogrešno u javnom saobraćaju moja misija je uspešna. Za sve koji voler gas i rizi , uzmite ljudi vizu za madjarsku pa pravac na stazu a ni grobnik nije daleko izdvojiš 3 dana i gasss na bezbednom mestu gde neugrožavaš nikoga sem sebe. A za učenje zadnjaka i sl velik prazan parking eventualno ili seoski put koji se ređe koristi . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Maj 26, 2008 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Decko se vozao sa K6 GSXR1000 i pokusavao da vezba zadnjak, nosio je kacigu i na pravcu prema tunelu prema mostu u prvu traku mu se ubaci neki covek sa malim nekim autom i on direkt od nazad u njega. Motor se prepolovio, a auto odbacio od sebe jedno 25 m. To je sve ne proverena prica. Bila milicija. Decko se malo izgrebao i sve je ok. A kupio je motor prosle nedelje od mog drugara. Neverujem da decko ima vise od 22-23 god. Eto opet brzina... Ja sam juce bio na Miseluku i gledao sam momka,drugar mi bas rekao gledaj ovoga stalno se pali a ne zna.Imao je jaknu a nisam video da je imao kacigu jer sam dobro zapamtio da je decko plav dok je pokusavao na misice da ga digne,mozda gresim da nije imao kacigu ali je ipak prosao najbolje sto je moglo sa kacigom ili bez Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Maj 26, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Mišeluk je mesto za zadnjak već 20 godina, i neće sigurno prestati to da bude zato što vi smatrate da tako treba. A shvatite, motorciklizam podrazumeva sve offroad, touring, stunt, moto skupove i još štošta. Nemojte nepotrebno izbacivati stvari koje vam se ne sviđaju zato što su po vama nebetbedne, pa ako si dovoljno velik krkan nebezbedno je i da sedaš uopšte na motor a kamoli da voziš zadnjak, jel? A ovo sa pistom, no comment, ja bi samo volio da mi neko pokaže tu pistu i nema frke, premestićemo tamo mišeluk Potpuno se slazem sa tobom! P.S. Znao sam da ce moj komentar izazvati ovaku pobunu ,ali dobro, svako ima pravo za svoje misljenje. Kenj**e i popujte koliko god hocete ako cete se tada bolje osecati ili spasiti nekog kao sto kazete, slusam te vase filozofije vec par godina na ovom forumu i znam da se to nece promenuti, tako da samo vi raspalite po filozofiranju, NAPRED filozofiranje! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kenj mi, kenj ti, srećni svi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 458 Napisano Maj 26, 2008 Ducatista, 2915 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Cek samo sekund ! Nesto mi nije jasno. Gde je ta staza o kojoj vi toliko pricate ? Cini mi se da sam propustio detalj kada je neko spomenuo lokaciju. Pa jel vi znate gde zivite ? Pricate o nekim stazama, pa toga nema kod nas. Jedino, na cemu mozemo biti zahvalni je prosli vikend kada je bila otvorena staza u Batajnici, ali slozicete se da je 1 dan godisnje malo zar ne ? A i naravno da bi najbolje bil da mozemo da odemo do Grobniak i brace Hrvata ili do Madjarske kad ocemo da jurcamo na bezbednoj stazi ali tu se javljaju neki drugi problemi koji se mere u stotinama evra. Tako da mi ni ta prica ne pije vodu. Da se razumemo, ko sto sam vec rekao, ako neko glumi ludilo i divlja po gradu zasluzio je svaku osudu, ali ako neko zeli da nauci da tockira i ode van grada da to radi to je onda ok. Cisto da se ogradim, nisam bio na Miseluku ali koliko sam ja ukapirao to je relativno napusten deo puta (bar jedan deo). To sto se ovaj decko zakucao u auto znaci samo da je debelo uleteo u saobracaj. Sto se mene tice, najbolje je da svaki grad ima neki svoj napusteni put ko sto je bio Ljubavni put u Pancevu ili aerodrrom u Kovinu. Naravno da problem nastaje kada se takvi putevi zatvore. Tada dolazi do preseljavanja divljaka iz relativno sigurne sredine na gradske ulice. U Pancevu za sada se koristi parce puta koji vodi ka jednoj kasarni. Promet tog puta je 5 automobila i 3 pesaka dnevno, ako mi neko kaze da i to ne sluzi za vezbanje (ne samo tockiranja, jer sam ja licno tamo isao da bbi uvezbavao kocenje sa sto vecih brzina) onda vas stvarno ne kapiram. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Djusi druze, mi se skupljamo na petlji na kraju puta i tu stvarno nema saobracaja, ali od te petlje pa do mosta, saobracaj se redovno odvija i mogu ti reci da je vikendom bas guzva, jer se ljudi vracaju sa vikendica, a inace je to i put koji vodi iz srema u NS. Znaci, to nije staza za vezbanje nego redovan saobracajni put. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 458 Napisano Maj 26, 2008 Ducatista, 2915 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Djusi druze, mi se skupljamo na petlji na kraju puta i tu stvarno nema saobracaja, ali od te petlje pa do mosta, saobracaj se redovno odvija i mogu ti reci da je vikendom bas guzva, jer se ljudi vracaju sa vikendica, a inace je to i put koji vodi iz srema u NS. Znaci, to nije staza za vezbanje nego redovan saobracajni put. To je onda nesto drugo... Trebao je da ga spusti pre nego sto je uleteo u guzvu. Imao sam pogresnu predstavu cini mi se. Moracu uskoro da navrnem cisto da vidim kako to sve izgleda ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Maj 26, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Kenj mi, kenj ti, srećni svi. odprilike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Maj 26, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan pozdrav od mene sa Mišeluka pa kud puklo da puklo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Maj 26, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Za sve postoji vreme, mesto i način. Kada god sednete na motor, znajte da niste sami na njemu. Sa vama su svi vaši najdraži. I porodica i prijatelji. Onda se setite svih onih groznih prizora koje ste videli uživo ili samo na slikama. Pa se setite da i oni koje ćete sresti u saobraćaju imaju porodice i prijatelje. Deco, želim vam da što kasnije odrastete, a opet, da doživite duboku starost. Nadam se, da kada se tada u dubokoj starosti osvrnete na svoj život, neće biti ničega čega ćete se stideti. Teško je razumeti nas koji zanovetamo, ako niste doživeli i preživeli ono što i mi. Na žalost. Povešću vas jednom prilikom na rumenačko groblje u obilazak pa ćete možda onda shvatiti šta hoćemo da kažemo i od čega da vas sačuvamo. Eto vam prilike da organizuješ jednu akciju obilaska naših kolega koji su na žalost ostali invalidi. Nema veze čijom krivicom. Njima bi to sigurno puno značilo. Vama mudićima, ako hoćete da slušate, oni ako hoće da pričaju imali bi šta da kažu. Interesantno je da od ove ekipe mudića ima i onih koji su me pozivali na akcije o bezbednosti saobraćaja... Jedan od bezmudića Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Maj 26, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan To je onda nesto drugo... Trebao je da ga spusti pre nego sto je uleteo u guzvu. Imao sam pogresnu predstavu cini mi se. Moracu uskoro da navrnem cisto da vidim kako to sve izgleda ;D Ma da, i onaj što je raspalio rafal iz AK47 za novu godinu trbalo je da prestasne da vuče obarač kada su naišli oni ljudi koje je pobio... ali, nema veze, ionako je pucao u vazduh... za novu godinu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Maj 26, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan U Pancevu za sada se koristi parce puta koji vodi ka jednoj kasarni. Promet tog puta je 5 automobila i 3 pesaka dnevno, ako mi neko kaze da i to ne sluzi za vezbanje (ne samo tockiranja, jer sam ja licno tamo isao da bbi uvezbavao kocenje sa sto vecih brzina) onda vas stvarno ne kapiram. Kakva koincidencija. Ni ja tebe ne kapiram. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Maj 26, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi vozio na zadnjem, ALI NE ZNAM !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Maj 26, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Znao sam da ce moj komentar izazvati ovaku pobunu ,ali dobro, svako ima pravo za svoje misljenje. Kenj**e i popujte koliko god hocete ako cete se tada bolje osecati ili spasiti nekog kao sto kazete, slusam te vase filozofije vec par godina na ovom forumu i znam da se to nece promenuti, tako da samo vi raspalite po filozofiranju, NAPRED filozofiranje! ;D Svaka čast majstore! Argument za respekt! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Maj 26, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan I opet bla bla bla, ko je ovaj ko je onaj, ko je mudić, a ko bezmudić. Ne radi se uopšte o tome. Nego se radi o tome da je već izlizana priča o mišeluku i nebezbednoj vožnji, to smo već suviše puta čuli i postaje dosadno. Ja po ko zna koji put ovo kažem, ne volim da vozim na zadnjaka imaš previše kila i premalo para i jaja za to, ako već hoćeš, ali poštujem i ne osuđujem ljude koji to rade. E to je poenta moje priče, da jednostavno ljude koji vole da voze na zadnjaka i da se foliraju po gradu ne treba prezirati i osuđivati, nego ih pustiti da rade svoje, ti kad si na motoru gledaj kako TI da zaštitiš sebe i druge, a kako će to drugi da rade prepusti njima. Dokle više taj humanizam tipa eh moji su drugovi biseri rasuti po celom groblju. Pa svi mi imamo drugove na groblju, ali to ništa i nikog nije promenilo. Smislite nešto konstruktivno i nemojte biti idealisti i utopisti ko Žan Žak Ruso ili ne daj Bože, Karl Marks. Prošla su ta vremena... :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Maj 26, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan I opet bla bla bla, ko je ovaj ko je onaj, ko je mudić, a ko bezmudić. Ne radi se uopšte o tome. Nego se radi o tome da je već izlizana priča o mišeluku i nebezbednoj vožnji, to smo već suviše puta čuli i postaje dosadno. Ja po ko zna koji put ovo kažem, ne volim da vozim na zadnjaka imaš previše kila i premalo para i jaja za to, ako već hoćeš, ali poštujem i ne osuđujem ljude koji to rade. E to je poenta moje priče, da jednostavno ljude koji vole da voze na zadnjaka i da se foliraju po gradu ne treba prezirati i osuđivati, nego ih pustiti da rade svoje, ti kad si na motoru gledaj kako TI da zaštitiš sebe i druge, a kako će to drugi da rade prepusti njima. Dokle više taj humanizam tipa eh moji su drugovi biseri rasuti po celom groblju. Pa svi mi imamo drugove na groblju, ali to ništa i nikog nije promenilo. Smislite nešto konstruktivno i nemojte biti idealisti i utopisti ko Žan Žak Ruso ili ne daj Bože, Karl Marks. Prošla su ta vremena... :-\ A kako misliš da se zaštitim kada mi se budala niotkuda zakuca u leđa sa 150 na sat? Misliš, bolje da sedim kući? A što ne bi on sedeo kući? Totalno si promašio zaključak. Nije poenta da li oni to rade ili ne, već gde i kada! Nisi glup pročitaj šta sam napisao. A to što ti je dosadno, zabole me ama baš. Nisi ti jedini na ovom forumu. I ne pišem ja to zbog tebe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Maj 26, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Laki, kao sto rekoh, mi cemo gurati nase. Svaki put kad se negde dogodi udes, razgovaracemo o tome i pokusavati da donesemo neke zakljucke. Ni jedna nesreca nije tako strasna ako se iz nje izvuku nekakve pouke, koje ce nekom kasnije pomoci. Da ostane citav. Kome se ne svidja... log out. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Maj 26, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan na pravcu prema tunelu prema mostu u prvu traku mu se ubaci neki covek sa malim nekim autom i on direkt od nazad u njega Prijatelju ti si taj koji ne čita.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Maj 26, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda lepo ajde da pišemo peticiju za zabranu okupljanja motorista na mišeluku, to je prvi korak, drugi će biti peticija za ukidanje moto festa zato što nam se ne sviđa što ga cirkus organizuje i tako redom ćemo da ukidamo stvari u Srbiji koja je sva ukinuta. Milsim ti mo je jedino logično rešenje, stvarno ja ne vidim drugu poentu vaših postova. Budite direktni i konkretni, i shvatite ljudi dolaze na mišeluk da bi se palili i zadnjačili što dalje implicira da je jedini način da zaustavite dalje "krvoproliće" da ukinete okupljanje na mišeluku. Ispravite me ako grešim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Obrisao sam nekoliko poruka koje nisu bile nešto naročito "teške", ali su bile totalno nevezane za temu. Tu diskusiju možete na PP Dalje, Markone i Laki - manje nervoze, molEm vas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOBIKE 0 Napisano Maj 26, 2008 Svrati ponekad, 110 postova Prijavi odgovor kao problematičan I opet bla bla bla, ko je ovaj ko je onaj, ko je mudić, a ko bezmudić. Ne radi se uopšte o tome. Nego se radi o tome da je već izlizana priča o mišeluku i nebezbednoj vožnji, to smo već suviše puta čuli i postaje dosadno. Ja po ko zna koji put ovo kažem, ne volim da vozim na zadnjaka imaš previše kila i premalo para i jaja za to, ako već hoćeš, ali poštujem i ne osuđujem ljude koji to rade. E to je poenta moje priče, da jednostavno ljude koji vole da voze na zadnjaka i da se foliraju po gradu ne treba prezirati i osuđivati, nego ih pustiti da rade svoje, ti kad si na motoru gledaj kako TI da zaštitiš sebe i druge, a kako će to drugi da rade prepusti njima. Dokle više taj humanizam tipa eh moji su drugovi biseri rasuti po celom groblju. Pa svi mi imamo drugove na groblju, ali to ništa i nikog nije promenilo. Smislite nešto konstruktivno i nemojte biti idealisti i utopisti ko Žan Žak Ruso ili ne daj Bože, Karl Marks. Prošla su ta vremena... :-\ A kako misliš da se zaštitim kada mi se budala niotkuda zakuca u leđa sa 150 na sat? Misliš, bolje da sedim kući? A što ne bi on sedeo kući? Totalno si promašio zaključak. Nije poenta da li oni to rade ili ne, već gde i kada! Ti ako vec vozis motor ,verovatno neces dolaziti na takva mesta gde voze RR i dizu na zadnji niko se tebi nece zakucati u ledja ako mu neizletis ..brate pa nista lepse nema od toga kad ga dzugas na zadnji i pri tom obilazis auta i ostale ..toga ce uvek da bude pogledajte to i po svetu po gradovima bilo gde ...nemojte filozofirati vise o tom dizanju i divljanju svako je sebi kupio motor ako oni dizu na miseluku pa ti se vozaj prema B palanci ,ili zrenjaninu ..po vama trebaju svi da sednu kao marsovci na one limove parkiraju motore i suncaju se ..pa zasto idete onda na miseluk NEGO DA SE TERA , DIZE I VATRA DA SEVA zato je motor za koji kurac ste ga kupili ako ne pokusas da ga digne ha trebaju muda za to svaka cast i ovom momku koji je pokusao nek je pao nije sramota ustani se drugi motor i ponovo samo uporno meni je trebalo dve nedelje da naucim i pao sam ne zbog drugih nego zbog sebe u gradu bila malo bruka pa sta suzuki je rokno napravio ga i ponovo je peglo na zadnji razdvojite se oni koji to cene i vole i vi koji vam to neide ili nezelite Nisi glup pročitaj šta sam napisao. A to što ti je dosadno, zabole me ama baš. Nisi ti jedini na ovom forumu. I ne pišem ja to zbog tebe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kratka elaboracija prethodnih postova: Mudići-oni koji dižu na točak Bezmudići- oni koji ga ne dižu na točak Mozgići-oni koji previše razmišljaju i ne rizikuju Bezmozgići-oni koji uopšte ne razmišljaju Momak ima ćelavu zadnju gumu, a platio je motor, koliko, dali je divljak ili regulare, a nema za pristojnu zadnju gumu. Verovatno je i lanac u maleru, a pitanje kakve su pločice i semerinzi na viljušci. Prednja guma je verovatno pojedena takodje do balčaka, a ne vidim ni tablicu na motoru, ili je otpala od znanja točkiranja ili je mangupski zalepljena pod undertail, kao kod šabana i seljaka na zapadu. Ko misli da može i ume nek ide na trke. Adria kup funkcioniše kao i domaće prvenstvo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...