shejtan 379 Napisano Maj 25, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan BOR – Goran J. (43) iz Bora, zadobio je teške telesne povrede, kada je juče oko 11 sati motorom u ulici 3. oktobra, udario u „ladu“. - Čuli smo strahovit tresak i kada smo izašli iz lokala, ugledali smo motociklistu koji je obilno krvario. Odmah smo pozvali hitnu pomoć koja je došla nakon dvadesetak minuta. U međuvremenu, jedan vozač se ponudio da preveze povređenog, ali je u tom momentu naišlo vozilo zdravstvenog centra, rekli su zaposleni u radnji nedaleko od mesta udesa. Gorana J. je spasilo to što je na sebi imao kacigu, jer je nakon udara u „ladu“ preleteo nekoliko metara i udario u asfalt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 25, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim sa slike, izgleda da je kolega isao brzo, cim je toliko ulubio Ladu. Nemojte samo reci da je retos skretao LEVO!?!?!?! U pm vise!!! > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2042 Napisano Maj 25, 2008 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je Africa RD03, koliko vidim. I izgleda da je Lada zaista skretala levo, ali je od udarca pomerena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 5 Napisano Maj 25, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan bas se lepo vidi da je skretala u levo, tockovi okrenuti ali je od udarca ispravljena nadam se da ce decko biti dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2925 Napisano Maj 25, 2008 Braveheart, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Jbt. svaki dan neki udes u kome ucestvuju motociklisti ,sta je bre ovo vishe... :o nadam se da ja dobro prosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 25, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da nema tezih ozleda,,,samo da decku bude ok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ocigledno da je retarder sa ladom skretao levo, ali me cudi koliko je lada ulubljena, a da viljuska na Africi nije vise deformisana ?! Nadam se da ce motorista biti dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ocigledno da je retarder sa ladom skretao levo, ali me cudi koliko je lada ulubljena, a da viljuska na Africi nije vise deformisana ?! Nadam se da ce motorista biti dobro. pa lepo ja rekoh da je ta afrika kao to sto ti vozis na poslu zajebana stvar za sudariti se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Maj 26, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan STRASNO!!! Gorana sam upoznao u Majlovcu na skupu i delovao mi je kao vrlo pozitivna i prijatna licnost sa kojim sam odmah nasao zajednicki jezik. Cak sta vise, pozvao me da nastavimo druzenje na skupu na Borskom jezeru koji treba da bude uskoro. Nimalo mi nije delovao kao neki neizivljeni manijak koji bi leteo glavom kroz zid. Tako da ne verujem u njegovu gresku i verujem da ga je sofer lade doveo u bezizlaznu situaciju( sto se i vidi na slici). Sada ostaje samo da se molimo da Goranu bude bolje i da sto manje bude ovakvih vesti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Maj 26, 2008 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam da mi je ova Africa odnekud poznata,i setih se da sam video jednu sa ovakvim sedistem i koferom na moto-berzi,i setih se da je prodavac iz Bora sa nekim zescim brojem mobilnog (da ne navodim sad),to mora da je ili on ili neko kome je prodao tu Africu u medjuvremenu!? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Neki update kako je Goran, zna neko nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9039 Napisano Maj 26, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3230 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ma vidite taj udarac u ladu... Vidjao sam lade koje otkinu znak i ne budu tako ulubljene. Neka se samo on brzo oporavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Neki update kako je Goran, zna neko nesto? Sad cu da se raspitam i javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaza 1 Napisano Maj 26, 2008 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan A hitnoj trebalo 20 min!!! A ceo bor u precniku 4 km, a njima treba 20 min.. mamu im idiotsku.. Za motoristu se nadam da ce brzo da se oporavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Maj 26, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Auuu gadno... Nadam se da ce sa motociklistom biti sve u redu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISS 1 Napisano Maj 26, 2008 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Jbg.....japanac na rusa Samo da se covek oporavi, a za ovo je i dalje jasno....ljudi ne vide bajkere ( ili vide, al idu varijantom > ja sam jaci ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borko87 43 Napisano Maj 26, 2008 U prolazu, 76 postova Motocikl: Honda CM125, Honda CBR 900 (919) RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam iz Bora, ali trenutno nisam tamo..Brat mi je javio da je dosta lose prosao ali nadamo se da ce se izvuci..Ovo mozda nije potpuno tacno ali ovo ja znam..Covek je polomio vilicu,ima frakturu lobanje,naprslina jagodicne kosti, jos dosta povreda..Na par trenutaka mu je srce prestalo raditi..Strasno!!CRNI IZVUCI CES SE TI!Na lokalnoj televiziji su javili da je kriv vozac automobila.Od coveka sam kupio motor..Bas nekako neverujem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve zelje za brz oporavak. Treba koristiti skupove za organizovanje peticije da se ovakve stvari stogo kaznjavaju , skreto levo pa gledaj levaku levo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2042 Napisano Maj 26, 2008 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Covek je polomio vilicu,ima frakturu lobanje,naprslina jagodicne kosti, jos dosta povreda... Uh bre... sve povrede glave! Znaci li to da je bio bez kacige? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Maj 27, 2008 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Meni se cini da je ovo na levoj strani slike bas kaciga,ali lici na one skuteraske bez"brade"tako da me onda slomljena vilica i ne cudi!?Jesam onda u pravu da je taj lik pao,neko rece da je od njega kupio jedan motor,sigurno je on taj prodavac sa motoberze,bas je na slici lepo izgledao taj motor,steta sto se ovako nesto desilo i njemu i onako lepom motoru! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Maj 27, 2008 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Covek je polomio vilicu,ima frakturu lobanje,naprslina jagodicne kosti, jos dosta povreda..Na par trenutaka mu je srce prestalo raditi Baš strašno, ni kriv ni dužan najeba zbog retarda. Daj Bože da se brzo oporavi i bez posledica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Covek je polomio vilicu,ima frakturu lobanje,naprslina jagodicne kosti, jos dosta povreda... Uh bre... sve povrede glave! Znaci li to da je bio bez kacige? Imao je jet kacigu, ali je preleteo auto i najverovatije pao na bradu :( :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Maj 27, 2008 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Imao je jet kacigu, ali je preleteo auto i najverovatije pao na bradu :( :-[ Uh, je..š te noše, slaba je to zaštita čak i od muva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja sam pao pre 2 meseca i prvi kontakt sa podlogom je bio vilica-ivicnjak pa vi vidite hocete li full face ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 27, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan ja sam pao pre 2 meseca i prvi kontakt sa podlogom je bio vilica-ivicnjak pa vi vidite hocete li full face ili ne? Kad sam tebe video, vise ni u klonju ne idem bez opreme ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...