gixxer 386 Napisano Decembar 26, 2019 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Kozna moto jakna renomiranog proizvodjaca Vanucci, model Montigo, velicina 54 U ocuvanom stanju, bez ikakvih ostecenja, cibzari svi ispravni i funkciji Izradjena od kvalitetne debele telece koze Tvrdi protektori na ramenima, laktovima i ledjima Fluorescentni detalji,2 unutrasnja dzepa Cibzar za spajanje sa pantalonama Cena je 95 eu, moze slanje i placanje pouzecem,tel:063-177-05-08 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10606 Napisano Decembar 26, 2019 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Koje su dimenzije manekena sa slike? (visina, tezina) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Decembar 26, 2019 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Ja licno visok 178 tezak 85kg i komotna mi je ,mogu reci cak za jedan broj veca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Decembar 26, 2019 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Ako te interesuje i do tada se ne proda,u Ponedeljak sam u Subotici,pa je mogu doneti za probu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Januar 6, 2020 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan 90 eu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Januar 16, 2020 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan 10000 dinara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Januar 16, 2020 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Sad nasao ovu drugu temu. Ajd da se zapljunem, ako resim da kupujem da ne lutam puno po forumu trazeci, iskreno ona ART (ili kako vec) mi se mnoogo vise svidja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Januar 16, 2020 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Ta bi ti bila mala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Januar 18, 2020 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je prodata kolegi sa foruma,u zdravlju da je nosi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...