Zokki 32 Napisano Maj 27, 2008 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Motorom sve ok ali sam "uparkirao" auto tamo - posle pumpe,kasarne i semafora pa kod krivine na levo gde je cesma,7h ujutru,kasnim na posao pa ga opalio malo po gasu jbg 150 konja cine svoje,svuda suvo osim kod cesme gde se izliva voda,secem krivinu i vracam iz 3ce u drugu tacno na bari,blokiraju mi zadnji tockovi i okrecem se levo ka provaliji,vidim necu uspeti da ga zaustavim pa smotam kontru i opalim gas do kraja,tako da sam lepo driftovao na jednu pa na drugu stranu i zavrsih u jebenom kanalu i ljudi kad to vide uvek se cude i pitaju kako je jebote to uspeo da uradi?? e pa meni vise nista nije cudno ;D A to si ti bio Care?? Prođoh tuda nekih sat i kusur kasnije i video "parkiranje" plavog auto pa reko u sebi svaka čast majstore A ta krivina je baš dušu dalo za drugaricu pun gas, nešto slično mi se događalo ranije al' jbg nikad nisam uspeo tako profi da parkiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Motorom sve ok ali sam "uparkirao" auto tamo - posle pumpe,kasarne i semafora pa kod krivine na levo gde je cesma,7h ujutru,kasnim na posao pa ga opalio malo po gasu jbg 150 konja cine svoje,svuda suvo osim kod cesme gde se izliva voda,secem krivinu i vracam iz 3ce u drugu tacno na bari,blokiraju mi zadnji tockovi i okrecem se levo ka provaliji,vidim necu uspeti da ga zaustavim pa smotam kontru i opalim gas do kraja,tako da sam lepo driftovao na jednu pa na drugu stranu i zavrsih u jebenom kanalu i ljudi kad to vide uvek se cude i pitaju kako je jebote to uspeo da uradi?? e pa meni vise nista nije cudno ;D A to si ti bio Care?? Prođoh tuda nekih sat i kusur kasnije i video "parkiranje" plavog auto pa reko u sebi svaka čast majstore A ta krivina je baš dušu dalo za drugaricu pun gas, nešto slično mi se događalo ranije al' jbg nikad nisam uspeo tako profi da parkiram nisam to ja jer je moj auto crn, i to je bilo pre 2 godine kao sto rekoh video sam ih dosta na istom mestu u slicnim polozajima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Maj 27, 2008 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan nisam to ja jer je moj auto crn, i to je bilo pre 2 godine kao sto rekoh video sam ih dosta na istom mestu u slicnim polozajima Ah zo, sorry ondak-pogrešno sam skapirao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Maj 28, 2008 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, bas ste me razveselili - hvala svima na odgovorima, skroz su poucni (kao i samo iskustvo). @mikica Boze zdravlja da sredim par kozmetickih stvari na motoru pa da se vidimo. A trebas mi i za jednu profesionalnu uslugu. Cucemo se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...