zlajabgd 9 Napisano Octobar 30, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan poslovica kaze cizma glavu cuva subara je krasi, cim sednete na bilo koji motor ona ne vazi KACIGA GLAVU CUVA, bolje ikakva nego nikakva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
verovatno_lud 0 Napisano Octobar 30, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: Srbija,Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ja nosim Shiro phantom kacigu vec 6 meseci i preziveo sam 2 pada sa njom i udarao od asfalt, nije mi nista bilo a kaciga se samo ogrebala. Voznja po pljuskovima-nigde nije propustala. Po strasno hladnom vremenu je ultra topla. A leti i nije toliko topla. Al jbg placena je 10.000din I vise je volim od druge kacige (suomy explorer) pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2670 Napisano April 13, 2010 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Ja sm juče bio u Ča Tempu, i oni su tek pre neki dan dobili moto opremu. Ova kaciga je oko 2500.00 din. A imali su i neku fullface za 4500 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 18, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan jedno pochetnichko pitanje .. te full face... sto idu preko cele njuske .. znachi problem u njima je zapravoloshe dihtovanje vizira ? a ako je to problem sta je problem u fixiranju tog vizira kombinacijom ozbiljan 2 komponentni epox lepak i silikon radi htz izolacije dodatno sve to moze fino da se uradi da se sa spolja nishta ne vidi .. e sad nemozete onako smekerski da okachite o lakat kacigu itd.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano April 18, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan xaxaxa kakva ideja pero genijalcino, opet si sam sebe nadmudrio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano April 18, 2010 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan jedno pochetnichko pitanje .. te full face... sto idu preko cele njuske .. znachi problem u njima je zapravoloshe dihtovanje vizira ? a ako je to problem sta je problem u fixiranju tog vizira kombinacijom ozbiljan 2 komponentni epox lepak i silikon radi htz izolacije dodatno sve to moze fino da se uradi da se sa spolja nishta ne vidi .. e sad nemozete onako smekerski da okachite o lakat kacigu itd.. A jel si razmisljao da celu kacigu napravis od silikona . Ne moras je hebavas oko vizira . Samo je turis kao serpu na glavu i na koju god stranu je okrenes vizir . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 18, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan ljudi nemojte mi zamerite ... ja sam veliki wanna be ... ali nemam pojima zapravo a usput se ne libim da pitam ... nisam mislio da se uradi onako da se vidi taj silikon i nikako sa onim silikonom sa kojim se budzi staklo imaju lepi ''silikoni'' u boji crnoj ... pa se to josh moze i izleda cool .. samo sam pitam jer ako je funkcija tog pokretnog vizira samo da ide gore dole a zbog niske cene proizvoda verovatno finalna obrada i nje toliko precina, guma neka koja bi trebalo dihtuje ne dihtuje itd.. ... ajde vi sad iskusniji kadrovi .. prosvetlile me .. koja je funkcije toga sto ide gore dole ... mislim u voznji ... osim ono da na semaforu kad stane, se fino dovikujesh sa ortakom ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano April 18, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Vidim nekoliko postova iznad da ova full face kosta oko 45 eura. U Guevari na popustu, HJC ZF9 kosta 94 eura, a kaciga je sasvim dobra. Vidim ima i nekih Caberga za 80e, ne znam kakve su... Ni ja nemam novca i krpim kraj s krajem kada je motor u pitanju, ali mislim da je u nekim situacijama stvarno glupo skrtariti kad za 50ak evra vise mozes da dobijes finu kacigu. Ne kupuje se to svaki dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano April 18, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan npr da ne umres od vrucine da te neko cuje kad pricas da vidis nesto ako se isprlja vizir da zamenis vizir ako se izgrebe ili da promenis boju da gurnes lakat krozanj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 18, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan npr da ne umres od vrucine da te neko cuje kad pricas da vidis nesto ako se isprlja vizir da zamenis vizir ako se izgrebe ili da promenis boju da gurnes lakat krozanj sad mi je skroz jasno .. znachi ideja sa silikonom pada u zaborav... sad imam jedno podpitanje .. vizir u boji ?! ... to sam vidjao ali mi nije jasno .. poenta boje je da ti ne smeta sunce jako ? ili smekerski da nevide ko vozi itd ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano April 19, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan npr da ne umres od vrucine da te neko cuje kad pricas da vidis nesto ako se isprlja vizir da zamenis vizir ako se izgrebe ili da promenis boju da gurnes lakat krozanj Možda da turiš i naočare (posebno dioptrijske... ) vizir u boji ?! ... to sam vidjao ali mi nije jasno .. poenta boje je da ti ne smeta sunce jako ? ili smekerski da nevide ko vozi itd ? Ma jock bre nego da ne vdiš one kratere po ulicama/putevima i da se ne iznerviraš ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano April 21, 2010 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan U Dunavskoj vec nestalo Danas bio i samo jedna polomljena stoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam SHIRO neki model 996 2 i sasvim je ok jednom sam cak i pokisao ali ona nije propustila,kod mene je nekih godinu dana.Drugar ima istu takvu vec dve godine i vozi je svakodnevno(leto,jesen,prolece,kisa,vetar,...)bez zamerki.Doduse ja imam naviku da nosim uvek potkapu tako da i duvanje je podnosljivo.To je moje licno iskustvo,za te pare ,za normalnu voznju ja sasvim ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sada na sajmu kupio SHIRO sh-5005 forest mislim da je to ta sto u metrou kosta 4500 din i kaciga je skroz ok preglednost je odlicna mislim da je malo bucnije (ja vozim skuter pa je meni ok ali ne znam za vece brzine ) ventilacija je odlicna ( kum je jednom nosio i kaze da u odnosu na njegovu GREX ova mu nije zamaglila ni jednom) ja sam zadovoljan dobra kaciga za mele pare pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...