Jump to content

Moto Zajednica

18.05.08 kod boleca

Recommended Posts

• Drug član, 1392 postova

Po informacijama koje sam dobio to se desio ovako : u vecernjim satima motorista ide iz pravca grodske ka bolecu smederevskim putem i kod ulaza u bolec auto koji dolazi iz suprotnog smera skrece na svoju levu stranu u kafic preko puta ulice i sece putanju bikeru koji se krece oko 120km/h i udara u automobil.

Rezultat za bikera je dvostruki prelom kicme,smrskana kolena,izvadjena slezina,jetra u kriticnom stanju,najverovatnije ce ostati invalid,trenutno ne moze da se pomera.

Ne znam sta je sa vozacem automobila niti sta je biker imao od opreme,znam samo da je motor zuto crni (info sam dobio od devojke)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 373 postova
  • Motocikl: BMW F650GS

120 kroz Bolec?!

Sta li je mislio dok je tako sibao tim putem?

Preskupa lekcija.

Zao mi je sto je nastradao.

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

pa dobro pitanje je dali je isao 120,mozda je isao 80, ??? ???to samo on zna ???.a gledaoci sa strane nemogu nikad da kazu tacno i objektivno misljenje. :-X  o realnoj brzini,

nego to je i nevazno,vozilo u koje je udario trebalo je da mu ustupi prvenstvo prolaza, >:(,ali sad je to sve u dubokoj vodi... :-[ :-[

sa ovim povredama najvaznije je da se covek oporavi kolko tolko....

• Vlasnik sajta, 5391 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Uzas... Kad se gleda ovako sa strane 120 jeste previse, ali realno je to na motoru mnogo manje 'strasna' brzina... Ono sto je problem ovde je sto ga vozac kola nije konstatovao (zato sto je to motor, a ne auto ili kamion  >:( ), a i ako ga je video, tih 120 km/h je definitivno pomoglo da vozac automobila lose proceni dal moze skrenuti pre motora...

Tu je vozac automobila 100% kriv, tu nema sumnje. Jeste motorista kriv za vecu  brzinu, ali nije kriv sto ovaj drugi nema nikakvu vozacku kulturu, da zna da treba da propusti vozilo koje mu dolazi u susret... Sta li mu znaci tih minut vremena koliko bi sacekao da ovaj prodje? Motoristi ce to znaciti zivot u kolicima do kraja zivota, ako prezivi uopste.  :-\

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

Uzas... Kad se gleda ovako sa strane 120 jeste previse, ali realno je to na motoru mnogo manje 'strasna' brzina... Ono sto je problem ovde je sto ga vozac kola nije konstatovao (zato sto je to motor, a ne auto ili kamion  >:( ), a i ako ga je video, tih 120 km/h je definitivno pomoglo da vozac automobila lose proceni dal moze skrenuti pre motora...

Tu je vozac automobila 100% kriv, tu nema sumnje. Jeste motorista kriv za vecu  brzinu, ali nije kriv sto ovaj drugi nema nikakvu vozacku kulturu, da zna da treba da propusti vozilo koje mu dolazi u susret... Sta li mu znaci tih minut vremena koliko bi sacekao da ovaj prodje? Motoristi ce to znaciti zivot u kolicima do kraja zivota, ako prezivi uopste.  :-\

Ma neka je i motorista kriv sto je prekrsio ogranicenje, ali opet ljudi... pa jel to razlog da se ne gleda?!?!?!? A sta da je vozio kamion?

Samo da se decko oporavi  :-\

• Drug član, 1359 postova

Gledaoci uvekazu vecu brzinu njima  i 60 izgleda kao 120. Ipak je smederevac mnogo opasan i sa dosta raskrnica tipa sa smederevca pravo pred kucu a ima i puno stajalista za buseve i nije za vece brzine pre ga treba smatrati seoskim putem nego otvorenim.

Neko vece sam nocu isao iz Zemuna za Pancevo . Iz mene u daljini sam video vozilo sa dva fara skrenuo mi je paznju sto su blizu jedan drugog. pustio sam da me prodje kad ono skuter sa dva mala fara na razdaljini od 30setak cm .Uopstenije izgledalo kao motor u daljini.i nebi bilo lose staviti dva fara na na motor bar ih paliti nocu (a najbolje bi bilo i staviti i dve gabaritna svetla malo vislje).

NADAM SE DA CE MOTORISTA OPORAVITI I ZELIM MU SVE NAJBOLJE.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja