dejansd 2 Napisano Maj 20, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan zbog nekih tehnickih stvari odnosno prostora za moto skup nismo bili u mogucnosti da javimo ranije moto skup se organizuje po kalendaru MAS-a u organizacije m.k.EXTREM SMEDEREVO program skupa je sledeci; 30 maja od 12 sati se otvara kamp,docek bajkera uz domacu i sve ostalo posle doceka ide smestaj od18 sati pocinje vecera od 19 sati pocinje druzenje uz pivo i koncert za sada da kazemo da ce od bendova biti PROROK i ALOGIA za ostale cete saznati kasnije ukupno 8 benda i to normalno traje do zore 31 maj od 09 sati docekujemo ostale bajkere koji nisu mogli da dodju u petak zatim sledi razgledanje motora ,besplatan rucak za sve bajkere od 15 sati priprema za defile 16 sati defile povratak u kamp i devojcice peru masinice( ko bude imao srece) onda po starom obicaju bajkerske igre zatim dodela zahvalnica i nagrada posle toga rok koncert do zore 1 juna kafa i zornjak pa cemo da vidimo sta cemo dalje to jes ko moze da gleda SVI SU DOBRODOSLI BEZ OBZIRA ODAKLE SU LJUDI SPREMAJTE SE POLAKO CEKAMO VAS POZDRAV ZA SVE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TRIKES-M-D 1 Napisano Maj 20, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: ITALIJA(Dragovac-Pozarevac) Motocikl: VN 800 Prijavi odgovor kao problematičan Komsije ohladite pivo dolazim ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 20, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan zbog nekih tehnickih stvari odnosno prostora za moto skup Zna li se sada mesto održavanja? Pretpostavljam da ćemo doći (Požarevac). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 20, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan dejanu dolazim opet,razladite sokice i ugrejte pasulj ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Maj 20, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan MESTO JUGOVO se nalazi na izlazu iz smedereva ka beogradu vrlo lepo na obali dunava sa malom sumicom mislio sam da to napisem kasnije ali dobro koje bio pre mesec dana zna gde je i kakva lokacija ko nezna rado cemo mu pokazati samo neka dodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shorty 9 Napisano Maj 21, 2008 U prolazu, 59 postova Lokacija: BOR / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan bio sam na pocetku sezone u smederevu... mesto je perverzija, domacini krajnje ljubazni, organizacija perfektna... samo reci hvale za smederevo....primer kako se organizuje i odrzava moto skup alal vera... potrudicu se da dodjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
klan 0 Napisano Maj 21, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast ovim extremima oni bas znaju da naprave skup oni su pravi organizatori dobrog zezanja zahvaljujuci zoki birocipu i dekiju ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 21, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan bio sam na pocetku sezone u smederevu... mesto je perverzija, domacini krajnje ljubazni, organizacija perfektna... samo reci hvale za smederevo....primer kako se organizuje i odrzava moto skup Ako se ne varam, taj moto skup je bio u ogranizaciji drugog moto kluba iz Smedereva, MK STREET FIGHTER, jel tako? Ne zamerite mi na ovome, nego samo da preciziramo ko je organizator. Što se mene tiče, još je bolje da Smederevo ima dva skupa, jer to znači da možemo dva puta u goste Na prethodni skup nismo mogli da dođemo (Požarevljani) zbog moto skupa u Majilovcu, ali sada dolazimo 99%. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ma koji NS, koji Rajdersi, eto mene u Smederevu, jos Alogia, moji drugari. Pa super. Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Maj 22, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam, taj moto skup je bio u ogranizaciji drugog moto kluba iz Smedereva, MK STREET FIGHTER, jel tako? NIJE TACNO m.k street fighter je trebao da pravi oko prvog maja i odlozili su. a pogledaj neke postove iz tog vremena i videces da su skup pravili ljudi koji su tu organizaciju nazvali asocijacija motorista smedereva gde smo mi koji smo imali dobru volju pomogli da to bude na nekom nivou i veoma mi je drago da se u jednom gradu udruzili ljudi bez boja kluba klubske pripadnosti(nezavisni) i to napravil ,inace klubovi :ulicni borac i street fighter nisu ni ucestvovali u tome ovaj skup je u organizaciji m.k.EXTREM ovo je samo odgovor na tvoju konstataciju pozdrav pa se nadam da cvemo se videti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 22, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan videces da su skup pravili ljudi koji su tu organizaciju nazvali asocijacija motorista smedereva gde smo mi koji smo imali dobru volju pomogli da to bude na nekom nivou Aha, znači praktično imate 3 kluba. Mislio sam da imate dva. Lepo je da bar dva kluba sarađuju. Kako rekoh, verujem da ćemo doći. Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shorty 9 Napisano Maj 22, 2008 U prolazu, 59 postova Lokacija: BOR / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja nisam spomenuo da je taj moto skup pravio MK extrem.... ja sam hvalio smederevo i smederevce.... da ne bude zabune.... skup je pravila moto asocijacija smedereva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Maj 22, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je lokacija gde je skup bio krajem aprila, super je. Verovatno da se vidimo kao i uvek do sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
klan 0 Napisano Maj 25, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan samo da konstatujem.KO DOSAO DOBRODOSAO. :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Maj 25, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene, najverovatnije sa bratom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Maj 26, 2008 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolko para ulaz? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Maj 26, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan evo malo slicica mislim da ce moci da se vidi slikano tel. neko je pitao za ulaz . ulaz je 400 dindzi +poklon pozdrav i cekamo vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li raditi ovaj bazen. Vreme je vec za kupanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Maj 26, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li raditi ovaj bazen. Vreme je vec za kupanje. [/quot po potrebi za hladjenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 26, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Dalazim 99%.....Sa Avale ce nas biti 5/6 i malo pre mi je rekao drugar da idu i Mladevcani....(raja brka)...... P.S.Rajo javi se.... idemo???? za brku znam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Maj 26, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Prvo mora u petak da se ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Maj 26, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Kovin je uz Vas! Dolazimo u velikom broju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 27, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude kao onaj u aprilu , bice super, plus radi i bazen? ;D A jel mogu ja da dodjem samo u subotu, nemere nikako petak?? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GILE84 1 Napisano Maj 27, 2008 U prolazu, 33 postova Lokacija: Klicevac Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude kao onaj u aprilu , bice super, plus radi i bazen? ;D A jel mogu ja da dodjem samo u subotu, nemere nikako petak?? ;D aj bre sta si se stego dodji bre u petak da se malo ispricamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 27, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan ;D Gile brate, sve za tebe!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...