brutus 4 Napisano Maj 20, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me da li neko ima ovaj kofer i kakva su mu iskustva sa njim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Maj 20, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako niko nema ovaj kofer, jel to onda znači da je sra.nje? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Maj 21, 2008 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam bas taj, ali mi je topcase Givi E42, koji je slicnih dimenzija i oblika. Sta reci vise od onoga sto se vec godinama vuce po forumu? Ja sam vrlo zadovoljan, nikada nisam imao pehove tipa otkacinjanja, propustanja vode, kvara brave ili sl. Neko je pak manje zadovoljan, a bilo je i slucajeva da se kofer sa monolock sistemom i otkaci. Kasnije je ustanovljeno da sve zavisi od podloge na koju se montira donja ploca kofera, tako da dosta zavisi od specificnog stanja na motociklu. U principu, najbolje je donju plocu fiksirati izkljucivo na metalne delove, bilo na postojecoj konstrukciji repa motorcikla ili namenski kupljenim nosacima kofera tipa Five Stars, Givi, Hepcko Becker i sl. U svakom slucaju, ponovicu, sa Givijem nikada nisam imao problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Maj 21, 2008 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan jesi razmišljao o V46, po meni je dosta lepši.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Maj 21, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam upravo pomenuti V46 tako da mogu toplo da ti preporucim taj model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...