Hondapasveonda 0 Napisano Novembar 29, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: BiH Motocikl: Honda X8RS Prijavi odgovor kao problematičan Vozim Hondu X8RS/SZX50S Iz BiH sam, nisam pocetnik 17god imam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Novembar 30, 2019 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Poydrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitrovski73 4 Napisano Novembar 30, 2019 U prolazu, 3 postova Lokacija: Kumanovo Motocikl: Kawasaki z750r Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo zovem se Goran iz Kumanovo sam ,vozim Kawasaki z750r,nov sam na forumu i zelim da pozdravim sve clanove i ljubitelje motora . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Novembar 30, 2019 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Hondapasveonda dobro nam došao. @Mitrovski73 treba da otvoriš svoju temu i u njoj se predstaviš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitrovski73 4 Napisano Decembar 2, 2019 U prolazu, 3 postova Lokacija: Kumanovo Motocikl: Kawasaki z750r Prijavi odgovor kao problematičan On 30.11.2019. at 20:16, Guliver je napisao: @Hondapasveonda dobro nam došao. @Mitrovski73 treba da otvoriš svoju temu i u njoj se predstaviš. Hvalaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...