IncognitoJa 0 Napisano Novembar 29, 2019 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako ljudi, kupio sam neki Orion Gizmo 49 cm, 2T. Probao popravke, teško ide, nema delova... O motorima slabo šta znam. Prodaću ovo što se od delova našlo, možda i pokloniti nekom mladjem rodjaku - nije ništa hitno - videću. Ali, kupio bih sebi nešto ozbiljnije. Recimo Honda cm 125. Do zaključka došao čitajući ovaj Forum. U vezi s tim imam i neke dileme: /1/ Šta mislite, kako će se neka ovakva Honda nositi sa tim novim propisima najavljenim od 2021. Znam da je nezahvalno prognozirati, ali mi zanimljivo vaše mišljenje. /2/ Kakva je situacija sa delovima? Mogu li da se nadju po nekakvoj normalnoj ceni u Srbiji? Kako se snalazite kad nešto otkaže? Vidim da se to retko kvari, ali se ipak verovatno dešava. /3/ Pratim Oglase na netu, ali ako neko ima info da se prodaje, može poruku da pošalje ili ovde ostavi informciju. Voleo bih da je stanje motora takvo da nije još počela da troši ulje. To zahteva i malo više posla i znanja ;( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Novembar 29, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Biće jedna džamaha na prodaju 250ccm...Sent from my SM-J500FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 30, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan 1. Nije pitanje kako će se Honda nositi sa propisima, više je pitanje kako će mo se mi nositi sa njima. Gledajući kakve propise donose zarad " opšteg dobra " zadnjih 20 godina, sve se svodi na to da sve ostaje po starom, samo je nova još po neka taksa il porez il bilo šta da ti uzmu pare . 2. Delovi nisu problem, sve može da se poruči preko uvoznika po fabričkim cenama . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1962 Napisano Novembar 30, 2019 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Od svih tih motora kao sto si i sam rekao ''blizi rod'' mislim da je CM daleko najkvalitetniji, ne zato sto sam ga ja imao nego je jednostavno tako. Blizi rod mu je Suzuki GN125 i Yamaha SR125. Uvek bih izabrao Hondu. A da, 9-10 godina kod mene, i kod drugara evo zadnje dve apsolutno nijedan kvar nije bio. Srecna kupovina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IncognitoJa 0 Napisano Decembar 2, 2019 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je off topic. Čak i nije u pitanju model Honde o kome smo pisali. Ipak, deluje mi privlačno za nas koji ćemo biti u prilici da otvaramo mašinu. Admini mogu i da brišu ili premeste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1962 Napisano Decembar 2, 2019 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Masina je u principu ista, male su razlike. Ovo je kao masina od Rebel-a sa desnom deklom od starog CM-a koji ima kick start. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Decembar 6, 2019 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Drzi ga u isoravnom stanju, i neces imati problema, za motore se gasovi ne mere. Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...