RoaD GunneR 13 Napisano Maj 18, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam malo pre nacuo negde oko 19:30 je navodno neki motorista pao u Dunav sa mosta Slobode. Da li neko zna nesto o ovome? Ja cu sutra imati info da li je ovo istina i ako jeste napisacu tacno sta se dogodilo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1457 Napisano Maj 18, 2008 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam oko 20h krenuo sa miseluka i do tada nisam nista cuo na tu temu ali se i nisam vracao preko mosta...ipak, nadam se da je netacna vest! Obicno se na miseluku sve sazna sta se desavalo ali stvarno u to vreme nije niko dolazio na petlju pa mi to i bilo malo cudno. Jbte...ovo je ludosta poslednjih dana u NS-u sta se desava... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 20, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan LM... primetićete nedostatak nekih poruka. Šali ovde nije mesto, a svi se pitamo da li je tačno, tako da je to suvišno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Maj 20, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pitao da li je pao NA mostu ili SA mosta... razlika je velika, zar ne? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Maj 20, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam pregledao sajtove novosadskih novina i Blica i nigde se ne spominje da je neko pao u Dunav. Mozda je neko pa na mostu, podigao motor i krenuo dalje, a da je stvarno pao sa mosta o tome bi svi pisali. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Maj 20, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan jednom je napisano u naslovu SA mosta, a jednom i u tekstu u Dunav SA mosta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Maj 20, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zbog toga i pitam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1457 Napisano Maj 20, 2008 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sve u svemu, na mostu nema nikakvih tragova udara u ogradu a ni tragova na asfaltu...rekao bih da je vest na srecu netacna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I toliko o tome... Ako bude nekih novih, proverenih informacija - PP meni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...