Toreador 696 Napisano Septembar 25, 2021 Drug član, 1117 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Boki joj skinuo paučinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Septembar 26, 2021 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislm da je vreme da se tema zaključa. Svašta je bilo, uspelo se u nameri da se mašina vaskrsne uz pomoć mnogih članova foruma. Meni ostaje da mašinu dalje održavam i vozim, trenutno su u planu neka poboljšanja, al sitnice, tipa ručice i dzizda bidzice, šrafovi itd. Motor je super,obožavam ga i za ono što meni treba je savršen. Sledeće godine ima da vozim TET ovaj deo kroz Srbiju, do tada ću i da se izlečim pa nema šta da me zaustavi. Hvala svima još jednom na svoj pomoći koju ste mi pružili, i finansijski i moralno, hvala na pisanju u temi i čitanju iste. Poseban pozdrav za našeg druga Borisa,nije više s nama al živeće u našim srcima i mislima do kraja naših života.Opet si me rasplakao druže al neka. Sve vas volim i sretnemo se negde na nekom prašnjavom putu nadam se. Samo polako i nigde se ne žuri. 18 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...