Bojan82 8657 Napisano April 4, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, lakistrike95 je napisao: Kakav je ulaz u jazbinu, da li ima kao mali kanal na ulazu? Ako nema kanala onda je lisica, nije jazavac. Vidi ima li kakav trag na ulazu, jazavac ima karakteristicne nokte koji se vide kad zgazi, lisica ima slicno psu trag Sent from my SM-A505FN using Tapatalk Nema kanal,sam ulaz je jako širok, gurno sam glavu unutra da bolje vidim, ima tamo duboko račvanje na dva kanala dalje. Šta je to leba mu? Jedino se plašim da nema besnilo pa da me gricne. Nije kod mene kući, našao sam to juče dok sam šetao, igram se onih djavola izvidjača.Pravim luk i strelu i ti fazoni,gurno bi pero u kosu da glumim indijanca al nemam kosu više... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakistrike95 131 Napisano April 5, 2020 Svrati ponekad, 144 postova Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Lisica najverovatnije Ako nije besna bezace kad te vidi, ako te vidi. E ako je besna onda bas i ne bezi, nego blene kao tele Uskoro ce dobiti mladunce, nemoj da se zacudis ako za mesec dana pocne da smrdi tuda na crkotinu, navlaci hranu da bi imala dovoljno mleka i mladunci pocinju da jedu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano April 5, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahha kakav opis Kako se glasa lisica A ja mislim jazavac,jer se grana na neke kanale. Mora da zovem nekog iz opštine,činovnika nekog da to reši. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano April 5, 2020 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Laki tu da dodješ da voziš Kawasaki,super teren sad ko šećer ima da uživaš a kod mene da svratiš na kafu da čujem motor. Smorila ova korona aaaaaaa Promenio April 5, 2020 član Bojan82 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakistrike95 131 Napisano April 5, 2020 Svrati ponekad, 144 postova Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Hahah, pa kao da laje, kevce, nesto izmedju, tesko za objasniti https://www.youtube.com/watch?v=CmLdgCczb_g E ovako se cuje. Nema veze da li se grana, kod mene postoje jazbine sa 15 ulaza, sve povezano, udje u podnozju brda izadje 10m vise. Menjaju se oni tokom godina, ako preteknu, jedne godine bude jaza, druge lisica i tako. Desava se da budu i jazavac i lisica u istoj jami, zive zajedno (ne zajebavam, ozbiljan sam, kad meda moze da prči zeku, sto ne mogu i oni da zive zajedno). Voziooo bih da nisam pri kraju sa gumaaamaaa, a nema nista na stanju od guma za oranje. Na svako malo vece blato sidji pa guraj, nije mi vise zanimljivo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3061 Napisano April 5, 2020 Drug član, 1072 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan ....Pravim luk i strelu i ti fazoni,gurno bi pero u kosu da glumim indijanca al nemam kosu više... Nisi ni ti mutav ime, čuo si za foru pa bi da se reklamiraš... :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano April 5, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne znaju ove neobrazovane ovuda ništaDzaba se kitim tudjim perjem 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prašinar 529 Napisano April 5, 2020 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje i to nego da se perjas tudjom kitom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano April 6, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Booooga još ja molim, Da me spase ove boli, Na živu ranu mećem soli, Što nju grešnu ja još volim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano April 6, 2020 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan prva ljubav zaborava nema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano April 6, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Tačno. Jebeš mi sve ako sam ja normalan.Imam grižu savesti ko da je živ stvor u pitanju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6093 Napisano April 6, 2020 Drug član, 4165 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Pusti nju, koncentriraj se na xt600Vozim motor, nisam bajker. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Maj 3, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Danas u offroad malko 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6093 Napisano Maj 3, 2020 Drug član, 4165 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Oćel bit šta od đamahe bolan??Vozim motor, nisam bajker. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Maj 3, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Imam haos u glavi, ne znam ni sam. Sjeba sve policijski čas. U kontradiktornoj sam situaciji. Ja bih možda sad i nju prodao ovako kakva je za šta znam, ko šta ponudi i ono,ako bi neko hteo uopšte, vreme leči sve, zaboravim na celu priču na neko vreme.Jedno 5 god minimum. Možda bi je menjao i za neku biciklu. Al čuj sad ovo, moj najveći nemezis što se tiče cele moto ideje,moja supruga naravno, ni da čuje. A da slušam posle prebacivanje doživotno uhhh, zajebana je ona bre, opasnaKoliko si para bacio a nemaš motor ddddddd u mozak. I onda kad bi rešio da se opet uključim u moto priču to bi bio pakao. Svadja a u pravu bi bila. Ima tu još koječega, niko nije mogao da predvidi ovo zatvaranje granica itd. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Maj 3, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ili da je menjam za neki trimer al 2t 250 cc pošto imam ozbiljne korove iako redovno kosim i prskam i kopam šta sve ne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakistrike95 131 Napisano Maj 3, 2020 Svrati ponekad, 144 postova Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Suprugu za trimer? Sent from my SM-A505FN using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Maj 3, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Može, al samo Stihl fs 250 Ostale ne priznajem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakistrike95 131 Napisano Maj 3, 2020 Svrati ponekad, 144 postova Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Menjaj za nov samo, sa polovnim stvarima očigledno nemas srece Sent from my SM-A505FN using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6448 Napisano Maj 3, 2020 Enduraš, 6402 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ti si druže pogrešan hobi izabrao. Za vožnju motora moraš ili da si tehnički potkovan da sam održavaš motor ili da imaš para i plaćaš majstore. Kako sam zaključio iz tvog dosadašnjeg pisanija, niti znaš niti voliš da održavaš prevozna sredstva, primer bajsa, nit imaš para za majstore. Sa takvim odnosom prema vozilima, nećeš se ti navozati ni sa jednim motorom. S obzirom da si i sa živcima pri kraju preporučujem pecanje. Nije skupo, a odmara mozak 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Maj 3, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan E u pravu si.Zajebo sam se s tim motorima skroz. Al de nadje pecanje! Zafrljačio sam štap sa mašinom u Dunav poslednji put na pecanju. A održavo sam ja motor, kako nisam. Pa generalnu pa ovo pa ono. Sprco u njega soma. Pusti moju zajebanciju, sve vitalno je radio majstor i to pravi. Na kraju gekrc feder od kurble mašina na pola i prso sam. Otvorio blok sekirom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Maj 3, 2020 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti živim pored Dunava. Štap nisam ispuštao od malih nogu. Pecao uglavnom na Dunavu, po nekim barama i kanalima severno,na Drini baš dosta,davno nekada na Ibru i Rzavu. I brate skup je i to hobi, znam. Kad zagrizeš trokraku uh, nije jeftino. Varaličarenje recimo,ili fider pecanje. Rapala, Draško i ostali jao majko, a Dunav ne prašta. Skup hobi. A mamci, kad kreneš durdubak, crna glista, rovac. Pa udješ u radnju, daj dzig glave razne gramaže,tvistere, hranilice, olova. Pa Dunav jak bez 200grama ništa. Prihrane, ma sto djavola. Kolko sad košta kašika crvića a nekad to bilo dzabe. A što sve sjebaše... Ovde evo Vinčanska bara, to bio rezervat prirode.Pecanje uh lek. Sad voda crvena, ej crvena. Samo neke zmijurine jedva prodjoh od zmija. Dunav svuda mreže, ribokradice industrija. Baru s Pančevačke strane, tamo bio raj za pecanje. Štuka, babuška da ti ne pričam. Pobiše dinamitom,plinom, strujom sveee! Pašteta riblja. Onaj Ibar je uništen načisto, poslednji put sam jedva živ ostao, burazer i ja, kažu fenol. Dve nedelje smo crkavali posle kupanja u istom. Bogu dušu on je neće. Ibar, evo tu se nikad niko udavio nije. Skočiš u vrh, najveću belinu izbaci te 100 metra niže za par sekundi, kakav crni akva park. Tu se takmiče kajakaši, Buk. Promenio Maj 3, 2020 član Bojan82 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Maj 3, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Evo gif sam napravio ne mogu snimci da se kače. BUK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6448 Napisano Maj 4, 2020 Enduraš, 6402 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pecao još kao klinac, tad smo sami kopali gliste i rovce, hvatali mušice po kući, ubacivali sirovo meso u plastičnu kesu, pa posle iz nje vadili crviće, Rab nam je bio umešen bajat hleb. Štap na biciklu i polako na vodu, bilo je džabe. Znam da ima varijanta i da pecaroši sednu u avion i idu u Sibir i Mongoliju da pecaju. Znači može da košta dosta, a može i maltene džabe. Al motor ne može da ne košta, u tome je poenta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Maj 4, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ja sam. Zavisi gde sam bio. Al u urbanoj sredini ne možeš da prevrćeš djubre i gacaš kroz osoku za rovca. Nego moraš da ga kupiš. Jedna kutijica i unutra rovac. I onda se otme kontroli Plovak i bela dosadili, nema uzbudjenja pa tako neki završe pecaju po SibiruHoće keder i skobalj na bajat hleb al ona prava što ide po dnu jok. Ukratko,ima ljudi strastvenih i odvuče ih hobi. Nem pojma i dalje odakle ti da ne održavam motore. Meni svaki motor bude više kod majstora nego kod mene kući. A biciklo, jbg, nema strasti. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...