drumskalisica 8741 Napisano Novembar 2, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan (FOTO) STRAVIČNA NEZGODA NA DETELINARI: Automobil naleteo na motoristu, oba vozila smrskana | NSU NSUZIVO.RS Večeras nešto posle 16 časova došlo je do teške nezgode na Detelinari. Ako neko zna nešto više nek javi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 2, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja još nisam ništa čuo o samoj nesreći ali je primetno da na tzv novoj detelinari gde su ulice ko tuneli opkoljeni zgradama .Nema svetla,nema vazduha samo gomile jludi,i njihovih prevoznih sredstava..Život grozan ,garaža košta 800 evra kvadrat a malo malo teška nesreća. Liman koji je nešto poput novog beograda ima daleko manje saobraćajki jer je i gustina stanovanja višesttruko manja. To je sve posledica urbanističke mafije i onih koji nisu imali gde drugde pa su tu morali da kupe stan 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh sa sekirom 55 Napisano Novembar 4, 2019 U prolazu, 44 postova Lokacija: Telep Motocikl: Honda NTV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć mi supruga, dok sam gledao trku F1, reče(citiram): "Jesi li čuo da su juče smaknuli još "jednog s motorom" na Detelinari....". Bukvalno tim rečima. Koliko je nesreća sa motociklistima bilo ove godine u NSu, njen nesrećan izbor reči je bio jezovito precizan. Sreća pa vidim da je čovek živ. Kolega želim ti brz oporavak i sve najbolje. Drži se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...